A Crytek megerősíti a pletykát, a Crysis 4 már fejlesztés alatt áll [VIDEO]

A Crysis 4 hivatalosan is úton van, a Crytek szerdai nyilatkozata szerint

 

 

 

A Crysis 4 első képének kiszivárgását követően a Crytek hivatalosan is megerősítette, hogy az első személyű lövöldözős sorozat következő része már fejlesztés alatt áll. Az eddig látottak alapján az új fejezet még sötétebb lehet, mint az eredeti trilógia.

A Crytek ma tette közzé a YouTube-on a bejelentő trailert. „Itt az idő, hogy csatlakozz az utazáshoz, és légy a hős” – szól a leleplezés, és mutat nekünk néhány homályos felvételt nanorészecskékről és lerombolt épületekről. A Nanosuit sisak is látható a földön heverészve a romok között. A Crysis 4-ről egyelőre keveset tudni, azon kívül, hogy megerősítették, visszatér a sorozat jellegzetes Nanosuitja, amely rendkívüli harci képességeket biztosít.

Ami a megjelenési dátumot illeti, Avni Yerli, a Crytek vezérigazgatója szerint „jelenleg a játék a fejlesztés korai szakaszában van, így még eltart egy darabig”. Yerli azt is elmondta, hogy „a csapat keményen dolgozik azon, hogy egy igazán next-gen lövöldözős játékkal álljon elő”, ami azt jelenti, hogy még több lenyűgöző látványra számíthatunk a sorozatról ismert lenyűgöző látványvilágból.

A stúdió a fejlesztés előrehaladtával meg kívánja hallgatni a közösséget, hogy „a franchise következő része megfeleljen az elvárásoknak”. Mint a csapat kifejti, „a Crysis hihetetlenül sok ember számára fontos”, és a fejlesztők „alig várják, hogy további részleteket fedjenek fel a készülő újdonságokról”.

A Crysis-sorozat 2007-ben indult, és két folytatást kapott. A trilógia nemrégiben kapott egy remastert, amely tavaly októberben jelent meg PS4, PS5, Xbox One, Xbox X Series X|S, PC és Nintendo Switch konzolokra. A csomag csak az egyjátékos sztorikampányokat tartalmazza, többjátékos módot nem kapnak a játékosok.

Forrás: egames

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu