Íme a The Wolf Among Us 2 első előzetese – sőt, már azt is tudjuk, mikor érkezik a játék! [VIDEO]

A fejlesztők már előre jelezték a pillanatot, és egy élő The Wolf Among Us-közvetítéssel készültek, melynek műsorvezetője Geoff Keighley volt.

 

 

A The Wolf Among Us 2 a Telltale Games egyik legjobban várt címe, ezért a neve sok videójátékkal kapcsolatos közvetítésben ismétlődik. Bár a The Game Awards 2021 alatt feltűnő volt a hiánya, a fejlesztőstúdió olyan hírekkel készült, amelyekkel meglepheti közösségét. Most pedig egy nemrég bejelentett livestreamben bemutatta a játék első hivatalos trailerét.

A The Wolf Among Us 2 2023-ban, 5 epizód formájában jelenik majd meg

Geoff Keighley a The Game Awards Twitch- és YouTube-csatornáján keresztül vezényelte fel ezt a pillanatot, ahol a fent említett videót is megmutatták a világnak. Ebben ismét találkozhatunk Bigby Wolffal, a Nagy Gonosz Farkassal, egy új, a játékosközösségben nagyon várt történetszálon keresztül, valamint az első részből ismerős, jellegzetes művészeti stílusban.

Ezen az első pillantáson túl az élő közvetítés megerősítette, hogy 2023-ban 5 epizód jelenik meg PC-n, Xbox One-on, Xbox Series-en, PS4-en és PS5-ön. A The Wolf Among Us 2 fejlesztése eddig nagyon csendben zajlott, hiszen a Telltale alig adott információt a történetről vagy a játék általános aspektusairól. A prezentáció azonban bőven hagy teret arra is, hogy Keighley elbeszélgessen a játék néhány írójával, valamint a fő szinkronszínészekkel.

Míg a The Wolf Among Us 2 forgatókönyvéről és grafikájáról már tudtunk néhány részletet, ezúttal az Unreal Engine használatát erősítették meg. Biztosak lehetünk tehát abban, hogy a Telltale a megjelenésig folyamatosan újabb és újabb információkat közöl majd a játékról, így a következő hónapokban valószínűleg még nem publikált információkat és további előzeteseket ismerhetünk majd meg.

Forrás: 3DJuegos

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu