Disney Speedstorm: free-to-play versenyzés a Gamelofttól [VIDEO]

A Disney és a Pixar világaiban is versenyezhetünk majd, és már most elindult a játék weboldalán az előregisztráció.

 

A Nintendo weboldalán többet is megtudhatunk a Gameloft által fejlesztett játékról. Igen, az a Gameloft, ami 2016-ig a Ubisofthoz tartozott (a Guillemot-testvérek álltak mögötte is), de a Vincent Bolloré vezetésével megejtett „erőszakos hatalomátvétel” következtében a Vivendi felvásárolta a Gameloftot (ám a Ubisoft mögül a francia médiagigász kihátrált…). Szóval egy hősalapú versenyző játékról van szó, nagy tempójú, Disney/Pixar világok ihlette pályákon. Mindegyik karakternek egyedi képességei lesznek a pályán, és arcade versenyzésre kell gondolni az Asphalt sorozat alkotóitól.

A karakterek között megtalálhatjuk Jack Sparrow kapitányt, Miki egeret, a Szörnyeteget, Mulant, vagy Sulley-t. A statjaikat fejleszteni is lehet, hogy az egyedi képességüket még inkább ki lehessen használni, így pedig megváltoztathatjuk azt is, hogy miképp játszunk a Disney Speedstormmal, amit elvileg bárki felkaphat, de profin megtanulni nem kevés idő lesz, így a technikák mesteri szintű elsajátítása nehéznek bizonyul majd. Dinamikus környezetek lesznek, és ezekhez adaptálódni alapvetően fontos lesz a győzelem érdekében, illetve precízen kéne driftelni a kanyarokban, plusz a nitrózás időzítése is „beseggelendő” lesz. A játékot szólóban, vagy helyi, esetleg online multiplayerben is nyúzhatjuk.

A felhasznált IP-k között megtalálhatjuk a Dzsungel könyvét (dzsungelromos pálya), a Karib-tenger kalózait (sziget), a Mulant (a kínai nagy fal), illetve a Szörny Rt.-t (az ijesztő emelet). Friss, új szemszögből láthatjuk a helyszíneket, amik értelemszerűen a versenyzésre lettek kihegyezve. A pilótánk és gokartunk kinézetét módosíthatjuk: utóbbin a kereket és a szárnyakat is cserélni lehet. Friss szezonális tartalmak jönnek, így folyton jönnek új Disney és Pixar-versenyzők saját képességekkel, és pályákkal is bővülni fog a játék. Gyakori frissítés lesz még a támogató karakterek, környezetek, testreszabási lehetőségek és a gyűjthető tárgyak terén is.

A Disney Speedstorm valamikor a nyár folyamán fog „konzolokra és PC-re” megjelenni, de a Nintendo Switch-en garantáltan ott lesz a Gameloft játéka.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu