James Gunn szerint hamarosan „többet tudhatunk majd” az új Suicide Squad spin-offról

MOZI HÍREK – A Peacemaker – Békeharcos második évada mellett James Gunn második Suicide Squad spin-off sorozata is haladni látszik.

 

 

James Gunn számára furcsa módon áldás volt, hogy a Disney rövid időn belül kirúgta A galaxis őrzői rendezői posztjáról. Ugyanis annak köszönhetően, hogy a Disney „elengedte”, Gunn fel tudott szállni a DC vonatára a The Suicide Squad – Az öngyilkos osztag rendezőjeként, ami aztán ahhoz vezetett, hogy nagyon egészséges és látszólag gyümölcsöző kapcsolatot alakított ki a Warner Bros. vállalattal. Bár ezek a problémák mostanra megoldódtak, és Gunn jelenleg A galaxis őrzői Vol. 3-t forgatja a Marvel Studiosnak, úgy tűnik, hogy a fő jövője a Warner Bros. mellett van, ha a szuperhősök világáról van szó, és a következő Öngyilkos osztag spin-off készítése elég gyorsan halad.

A héten debütált Gunn Peacemaker – Békeharcos című sorozatának utolsó epizódja, amit gyorsan követett a bejelentés, miszerint a rendező reményei szerint lesz egy második kiruccanása is John Cena antihősének. Van azonban egy másik projekt, amin James Gunn már egy ideje dolgozik, ami jelenleg az árnyékban lapul, és egy második Öngyilkos osztag spin-offot hozna létre. Bár még mindig nincs szó arról, hogy pontosan mely karakterek vesznek majd részt az Öngyilkos osztag új vállalkozásában, Gunn elárulta, hogy nem kell már sokáig várni arra, hogy minden kiderüljön. A Variety-nek a rendező így nyilatkozott:

„Igen, ez [a munka] már nagyon előrehaladott. Remélhetőleg nemsokára az emberek többet tudhatnak majd róla.”

„Ez még nem 100%-os. De már nagyon sokat dolgoztunk rajta. Szóval ez olyasmi lenne, ami a Peacemaker 2. évada mellett történne.”

James Gunn korábban azt nyilatkozta, hogy úgy érzi, sokkal nagyobb szabadságot élvez a DC R-kategóriás tartalmain dolgozva, mint a Marvelnél, akik jelenleg szigorúan PG-13-as kategóriájúak a legnagyobb projektjeikkel és az MCU-val. Emiatt úgy tűnik, hogy Gunn nem csak a DC-nél marad egy ideig, hanem legalább a következő egy évben a kis képernyős munkákra koncentrál. Így nyilatkozott:

„Igen, azt hiszem, nagyjából eldöntöttem, hogy miután végeztem az Őrzőkkel, legalább egy évig a tévében fogok dolgozni. Ezt már eldöntöttem. Nem minden sorozat, amivel foglalkozunk, olyan, amit én fogok írni és rendezni, szóval némelyik más-más mennyiségű időmet veheti el. A Peacemakert én fogom írni, én fogom rendezni, és minden időmet a forgatáson töltöm. De más műsoroknál lehet, hogy nem írok és rendezek, vagy nem rendezem az összes epizódot.”

Egyértelműen látszik, hogy James Gunn jelenleg elemében van, és ez a munkáján is meglátszik: a Peacemaker remek kritikákat kapott, akárcsak tavaly a The Suicide Squad – Az öngyilkos osztag. Úgy tűnik, a Warner Bros. több mint boldogan adja meg Gunnnak a hatalmat, hogy nagyjából azt csináljon, amit csak akar, és mivel úgy tűnik, a rajongók is erre vágynak, lehet, hogy a tervezettnél is tovább marad.

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu