James Gunn bejelentette a Peacemaker – Békeharcos 2. évadát az HBO Max-on

MOZI HÍREK – Az HBO Max sikersorozata, a Peacemaker – Békeharcos nem meglepő módon második évadot kap.

 

 

A Peacemaker egy rendkívül sikeres sorozat volt az HBO Max számára: most a sorozat készítője, James Gunn és a sztár, John Cena tweetjei szerint a Békeharcos visszatér egy második évad erejéig.

A James Gunn által írt és rendezett sorozatban Cena játssza a címszerepet. Gunn 2021-es Az öngyilkos osztag című filmjének eseményeit követően a Peacemaker szabad emberként tér haza, de rájön, hogy a szabadság nem olyan egyszerű, mintha csak úgy elengednék…

Gunn írja és rendezi majd a második évad összes epizódját, ahogyan az első évad esetében is tette.

Ez a formula jól bevált a rendkívül népszerű sorozat esetében, így nem meglepő, hogy az HBO Max továbbra is Gunn kezébe adja a gyeplőt.

Sarah Aubrey, az HBO Max eredeti tartalmakért felelős vezetője elmondta: „James Gunn zsenialitása ismét megcsillan a Peacemakerrel. Fogta ezt a karaktert, akit az utánozhatatlan John Cena keltett életre, és egy kivételes sorozatot alkotott, amely egyszerre izgalmas, vicces és szívhez szóló, megmutatva az emberséget, ami e szuperemberek világában élő, szerencsétlenekből álló csapat mögött rejlik. Mint az első eredeti DC-sorozat, amelynek sorozatpremierje az HBO Maxon volt, nagyon örülünk, hogy a nézők beleegyeztek, hogy adjanak egy k***szott esélyt a békének.”

A Békeharcost széles körben az egyik legjobb DC-figurának tartják, amit ebben a korszakban moziba vagy tévébe vittek. A legtöbben úgy érezték, hogy nem az a kérdés, hogy megújítják-e a sorozatot, hanem az, hogy mikor.

Gunn a COVID karantén 8 hete alatt írta meg a teljes első évad forgatókönyvét, nem várva, hogy a sorozatot felveszik. Senki sem tudta, amikor a Peacemaker-t leforgatták, hogy az HBO Max egyik legsikeresebb sorozata lesz.

A sorozat sztárja, John Cena nagyon jól érezte magát Az öngyilkos osztag és a Peacemaker promóciójában is. Ahol csak teheti, felveszi a jelmezt, hogy népszerűsítse a szerepét.

Például a San Diego-i Comic-Conon való megjelenése során Cena az egész hétvégét teljes Peacemaker-jelmezben töltötte, hogy a sorozatot népszerűsítse.

Cena imád Peacemakert játszani, a rajongók pedig láthatóan imádják a műsort.

Ami a sorozat első évadát illeti, az jelenleg az HBO Maxon streamelhető, az évadzáró premierje 2022. február 17-én éjfélkor lesz.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu