A Batman rendezője szerint már folynak a tárgyalások egy Macskanő-spinoffról az HBO Max-nál

MOZI HÍREK – Matt Reeves, az új Batman rendezője szerint Zoe Kravitz saját Macskanő spinoff-sorozatot kaphat az HBO Maxnál.

 

 

Lehet, hogy még sokkal többet láthatjuk Zoe Kravitzot Selina Kyle szerepében, miután Gotham leghatékonyabb besurranója a Batman című filmben bemutatkozik jövő hónapban. A DCEU-hoz nem kapcsolódó, önálló univerzumban játszódó film teljesen új karakterek inkarnációit mutatja be. Matt Reeves rendező célja, hogy egy új filmes univerzumot indítson útjára, amelyben A denevérember rengeteg saját folytatást és spinoffot kap.

Korábban már hallhattunk arról, hogy legalább két spinoff sorozat is kapcsolódik a Batmanhez, amelyek már fejlesztés alatt állnak az HBO Max streaming csatornáján. Az egyik sorozat Gotham City rendőrségének tisztjeit követi majd nyomon, de nem tudni, hogy a Jeffrey Wright által alakított Jim Gordon vagy más, a filmben szereplő karakterek is szerepelnek-e majd benne.

Colin Farrell is leszerződött egy saját Pingvin-spinoff-sorozat főszerepére, mint Oswald Cobblepot, a főgonosz, akit először a Batmanben alakít majd.

Egy nemrég tartott sajtótájékoztatón, amelyen A denevérembert népszerűsítették, Reeves egy másik fontos karakterről is beszélt, aki talán kap egy spinoff-sorozatot. A CBR szerint a rendezőt konkrétan arról kérdezték, hogy Zoe Kravitz Selina Kyle-jának is készülhet-e spinoff. Reeves nagyon optimista választ adott, elárulva, hogy az HBO Maxnál már folytak ilyen tárgyalások, és hogy ő mindenképpen szeretné, ha Selena sztorija a Batmanben történtek után is folytatódna. Egyelőre azonban úgy tűnik, hogy a Warner Bros. megvárja, hogyan teljesít A denevérember, mielőtt elkötelezné magát egy harmadik spinoff mellett.

„Beszéltem az HBO Max embereivel. Amit igazán próbálunk tenni, az az, hogy elindítsuk ezt az univerzumot. Ha a világ felkarolja ezt, akkor rengeteg ötletünk van, amit szeretnénk csinálni, és biztos, hogy szeretnénk, ha Selena folytatódna.”

A Batmanben nagy hangsúlyt kap majd a Macskanő, ahogy az a sneak peekekből és a trailerekből is kiderült.

A Bruce Wayne-t alakító Robert Pattinson is beszélt a két karakter kapcsolatáról a filmben, amely továbbviszi a hagyományos „barát vagy ellenség?” viszonyt, amelyet a különböző Batman-történetekben gyakran ápolnak. Ezáltal Batman és a Macskanő is egyensúlyba kerül a filmben.

„Elég hamar elég erős kapcsolat alakul ki közöttük, és szerintem mindketten megpróbálják ezt figyelmen kívül hagyni” – mondta Pattinson az EW-nek. „Mindketten nagyon meglepődnek azon, hogy kötődést éreznek valaki iránt, mert ez elég ritka számukra. Ez mindkettőnket kizökkent a komfortzónából.”

A Batman 2022. március 3-án kerül a hazai mozikba.

Forrás: CBR, Entertainment Weekly

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu