Simu Liu csatlakozik Sam Worthingtonhoz és Jordana Brewsterhez a Hello Stranger című sci-fi thrillerben

MOZI HÍREK – A Shang-Chi sztárja, Simu Liu csatlakozott a Hello Stranger című, hamarosan megjelenő sci-fi thriller szereplőgárdájához egy kulcsfontosságú szerepben.

 

 

A Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája sztárja, Simu Liu a sci-fi műfajba tart a következő filmjével, a Hello Strangerrel. A Deadline értesülései szerint Liu egy meg nem nevezett szerepet kapott a filmben, amely a közeljövőben játszódik, és a mesterséges intelligencia veszélyeiről szól. A Hello Stranger főszereplői még Jordana Brewster (Halálos iramban-széria), Sam Worthington (Avatar), Robbie Amell (Code 8) és Alicia Sanz (El Cid).

Egyelőre nem sokat tudunk a filmről, amelynek cselekményszinopszisa így szól: „A Hello Stranger Faye-t (Brewster) követi, egy nőt, aki megpróbálja helyettesíteni nemrég elhunyt férjét, Evant egy android szimulánssal (SIM). Bár a SIM Evan minden tekintetben az emberi Evanhoz hasonlónak tűnik, Faye nem érez ugyanolyan szeretetet a SIM Evan iránt, mint az iránta. SIM Evan megpróbálja visszaszerezni Faye-t, miközben menekül egy kormányzati ügynök (Worthington) elől, aki olyan SIM-eket üldöz, akik „öntudatra ébredtek”, és potenciális veszélyt jelenthetnek az emberiségre.”

A Hello Stranger című filmet April Mullen kanadai filmrendező rendezte Ryan Christopher Churchill eredeti forgatókönyvéből. Mullen leginkább a Tommy Lee Jones, Aaron Eckhart és Kathryn Winnick főszereplésével készült 2020-as Wander című thrilleréről ismert, és a következő projektje, a Hello Stranger esetében újra összeáll a film produceri csapatának nagy részével. A film nemzetközi forgalmazását a Myriad Pictures végzi.

A cég elnök-vezérigazgatója, Kirk D’Amico közleményben üdvözölte Simu Liut a filmben:

„Mindannyian rendkívül izgatottak vagyunk, hogy Simu Liu csatlakozott a Hello Stranger szereplőgárdájához.”

„Úgy gondoljuk, hogy Simu abszolút nagyszerű munkát fog végezni ebben a kulcsfontosságú szerepben April és a produkció számára.”

A Marvel Shang-Chi című filmjében nyújtott sztárszerepe után Simu Liu Hollywood egyik legkeresettebb színészévé vált. Nemrég szerepet kapott Greta Gerwig Barbie-filmjében, amelyben Margo Robbie és Ryan Gosling játssza a főszerepet. Liu legközelebb az Arthur the King című akció-kalandfilmben fog szerepelni Mark Wahlberg oldalán. A Hello Stranger még nem rendelkezik megjelenési dátummal, de jelenleg Torontóban forgatják, a cél a valószínűsíthetően 2023-as premier.

Bár a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája nem volt a legsikeresebb Marvel-film – még az eredettörténet-filmek között sem – , a hihetetlen rajongói fogadtatás és a vártnál nagyobb bevételek egy világjárvány közepette lehetővé tették a folytatást. A Shang-Chi 2-t tavaly decemberben jelentették be, Destin Daniel Cretton visszatér a rendezői székbe.

Így tehát a Shang-Chi 2 zöld utat kapott, viszont csak 2024-ben mutatják majd be. A Marvel nemrég átütemezte a mozifilmes premierjeit, és a 2023-ig tartó összes helyet olyan nagy kasszasikerekkel töltik ki, mint A galaxis őrzői Vol. 3, Fekete Párduc 2, esetleg a Fantasztikus négyes és a Penge. A rajongók még egy darabig nem láthatják Shang-Chi 2-t, de az első film post-creditjéből tudjuk, hogy a karakter a továbbiakban is fontos szerepet fog játszik majd MCU-ban…

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu