Patrick Stewart mókás arccal továbbra is tagadja a Doctor Strange 2-ben való részvételét

MOZI HÍREK – A tiszteletre méltó színész továbbra is tagadja, hogy bármi köze lenne a készülő filmhez, annak ellenére, hogy a hangja szerepel a trailerben.

 

Ez egy olyan mese, mint a Disney Marvel produkcióival kapcsolatban. Egy színészről azt pletykálják, hogy részt vesz egy Marvel-produkcióban, ők pedig tagadnak minden érintettséget, amíg ki nem derül. Így nem meglepő, hogy Sir Patrick Stewart azóta is tagadja, hogy részt venne a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmben, annak ellenére, hogy a trailerben elég tisztán hallhatjuk a hangját, sőt, egy ponton odáig ment, hogy azt állította, egy imitátor volt.

Egy nemrégiben adott interjúban, miközben a Star Trek: Picard 2. évadának sajtótájékoztatóját készítette, Stewart még tovább ment. A Yahoo Entertainment munkatársának, Ethan Alternek adott interjúban szóba került a Doctor Strange trailer. Stewart válasza a „Ki az a Doctor Strange?” volt a tökéletes válasz az elismert színésztől.

 

Nézd meg a teljes klipet az alábbi tweetben.

 

Persze az, hogy a színészek tagadják a Marvel-projektekben való részvételüket, nem újdonság. Andrew Garfield híres módon egészen a film premierjéig tagadta, hogy benne lenne a Pókember: Nincs hazaút című filmben, annak ellenére, hogy a filmben kiemelt szerepet kapott. Sok Marvel-rajongó úgy véli, hogy minél erősebben tagadja egy színész, hogy részt vesz egy projektben, annál nagyobb a valószínűsége, hogy valóban benne van az adott projektben.

Ebben az esetben azonban nem lehet összetéveszteni Stewart hangját a trailerben, annak ellenére, hogy ragaszkodik ahhoz, hogy a hangját egy imitátor adta. Stewart hangja nagyon jól kivehető, és bárki, aki rajongott az X-Menben vagy a Star Trekben nyújtott munkásságáért, nem fog gondot okozni, hogy kiválassza ezt a hangot a trailerből.

Amikor kijött a Pókember: Nincs hazaút, Tobey Maguire és Willem Dafoe új rekordot állított fel a Guinness Rekordok Könyvében, ami a leghosszabb élőszereplős Marvel-karakter alakítását illeti. A rekordot korábban Patrick Stewart és Hugh Jackman tartotta, mielőtt a Pókember páros megdöntötte volna. Az Őrület multiverzumában a Doctor Strange-ben Charles Xavierként való szereplésével – tagadása ellenére – Stewart visszaszerzi a rekordot.

 

Stewart először a 2000-es X-Menben alakította Charles Xaviert, de már jóval korábban is a rajongók kedvenc szereposztása volt a szerepre, hiszen mind kinézete, mind tartása megvolt a karakter eljátszásához. Amikor bejelentették a szereposztását, a hírt általános elismerés fogadta, és a karakter megformálásában nem okozott csalódást.

Az X-Men: A eljövendő múltjának napjai című film sajtómunkálatai során Stewart a Rolling Stone-nak adott interjújában beszélt arról, hogy először találkozott a karakterrel.

„A legelső dolog, amit az X-Menről hallottam, az első alkalom, amikor ezt a címet hallottam használni, egy délután volt, amikor Richard Donner egyik filmjéhez, amelyben szerepeltem, ADR-t csináltam Richard Donnernek. Kaptam egy üzenetet, hogy hívjam fel Lauren Shuler Donner irodáját – ő a felesége, a producer. Beléptem az ajtón, Lauren felvett valamit az asztaláról, és felemelte. Ránéztem, és azt kérdeztem: „Mit keresek én egy képregény címlapján?” Erre ő: „Pontosan.”

Most, 22 évvel azután, hogy először tűnt fel Charles Xavier szerepében, Stewart ismét a mozikban fog szerepelni.

A Doctor Strange az őrület multiverzumában 2022. május 6-án kerül a mozikba.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines – including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu