Elden Ring epikus launch trailer – már csak pár nap és itt az új Miyazaki RPG [VIDEO]

A régóta várt, hatalmas, japán open world és soulslike kaland: az Elden Ring most pénteken, február 25-én kerül a boltokba.

 

Az Elden Ring egyike azoknak az álmoknak, amelyek hamarosan, konkrétan ezen a pénteken , minden játékos számára valóra válnak. Eddig a pontig élveztük (néhány esetben többször is) a From Software által kiadott trailereket, és magunkba szívtuk a Miyazaki által megosztott összes információt . És most, hogy látjuk az Elden Ring a láthatáron, a fejlesztő még magasabbra emeli az elvárásokat a launch trailerrel.

A játék és a stúdió szokásos trendjét követve ez a legújabb videó epikus méretű kalandot ígér. Felfedezés egy részletekkel és fenyegetésekkel teli nyílt világban, a nagy középkori eposzokból vett forgatókönyvek, látszólag öngyilkos csaták és dicsőséges eredményekkel… Röviden, minden, amit a From Software letett az asztalra a Souls-játékokkal, csak éppen most open world megvalósításban.

Bár ez a trailer a közönséget még inkább felcsigázza, érdemes megemlékezni egy izgalmas tényről: már csak néhány nap van hátra az Elden Ring megjelenéséig . A legtürelmetlenebb játékosok már biztos böngészik a netet a játékról, bár nem szabad elfelejtenünk, hogy még mindig sok spoiler van rajta, és ajánlatos nagyon óvatosan böngészni a közösségi oldalakat.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu