Az egyik utolsó mérföldkőhöz ér a The Walking Dead

Bár a The Walking Dead sorozatnak lassan vége, de reméljük, kedvenc sétáló halottjaink nem az utolsókat rúgják, ha már ennyit meneteltek azokon a bizonyos lábakon.

 

Lassanként a végéhez közeledik a The Walking Dead, Robert Kirkman képregényeinek televíziós adaptációja, amely az elmúlt években sok szót kavart, és amely a videojáték-iparban is kibontakozott. De míg elérkezik a pillanat, továbbra is új bejelentések övezik a franchise-t, ezúttal egy exkluzív játékkal a Facebook Gaming és a Facebook Watch számára, amely idén nyáron indul.

A játék/tévéműsor hibridként számon tartott The Walking Dead: Last Mile arra törekszik, hogy lehetőséget biztosítson a rajongóknak, hogy elmerüljenek benne a Last Mile és főszereplőinek új történetét a játékosok kezébe adva a történet kibontakozása során percről percre, napról napra, hétről hétre.

 

Idén nyáron kizárólag a Facebook Gaming és a Facebook Watch számára „Tűkön ülve várjuk, hogy bemutathassuk ezt az új lehetőséget a The Walking Dead univerzumban, ahol a rajongók közösségként játszhatnak és befolyásolhatják ezt az új világot és annak lakóit.” – mondja Robert Kirkman, a Skybound Entertainment elnöke és az eredeti The Walking Dead képregény alkotója. „Az utolsó mérföld, a nézők újra átélhetik a The Walking Dead élő, lélegző világát, egyénileg és közösen dolgozva, hogy minden lépésben befolyásolják a történetet. Izgatottak vagyunk, hogy együttműködhetünk partnereinkkel a Genvidnél és a Facebooknál, hogy ezt az úttörő víziót elhozzuk a világba. élet.” „, Hozzáadás.

Jelenleg kevés részlet áll rendelkezésünkre erről az élményről, azon túl, hogy a Genvid és a Facebook, valamint a fő sim-fejlesztő Pipeworks Studios több információt kíván nyújtani. A The Walking Dead univerzuma az évek során számos betörést szolgált az iparágban, a leghíresebb és legelismertebb a The Walking Dead: A Telltale Game Series narratív kalandjai.

 

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu