A This War of Mine közel 700 000 dollárt gyűjtött össze eddig Ukrajnának!

Az 11 bit studios lépése több mint hatásos volt, így a stúdió folytatja a This War of Mine-ra alapozott jótékonysági kampányát.

 

 

Múlt héten Oroszország megkezdte támadását Ukrajna ellen, és az 11 bit studios az elsők között reagált erre az agresszióra: csökkentette népszerű játékának, a This War of Mine-nak az árát azzal a szándékkal, hogy a játék eladásából származó bevételt az ukrán Vöröskereszt Alapítványnak küldje. Ma a stúdió azt állította, hogy az elmúlt 7 napban közel 700 000 dollárt gyűjtöttek össze.

„Még mindig szükségünk van rátok, kérlek, csak így tovább!” – 11 bit studios

„Nagyszerű dolgot csináltok” – említette a stúdió a közösségi médiában, arra kérve a közösséget, hogy továbbra is támogassák Ukrajnát, hiszen bár az 11 bit studios eredetileg úgy tervezte, hogy csak egy hétig segít a This War of Mine-árengedménnyel, a cég megosztotta, hogy az ajánlat továbbra is elérhető lesz, és az eladások továbbra is a rászoruló ország javára mennek.

„Az Ukrajnának nyújtott összegyűjtött támogatásotok megmelengeti a szívünket” – folytatta a stúdió. „De még mindig szükségünk van rátok, kérlek, csak így tovább!” Az 11 bit studios azzal zárta üzenetét, hogy arra kérte az embereket, hogy továbbra is vásárolják meg a This War of Mine-t minden olyan platformon, ahol a játék elérhető, anélkül, hogy megemlítette volna, meddig tart még a cím jelenlegi kedvezménye.

Érdemes megemlíteni, hogy bár más stúdiók nem kérték, hogy vásároljuk meg a játékukat, hogy adományokat küldhessenek Ukrajnának, az 11 bit studios nem a világ legnagyobb cége, mégis sikerült egy olyan tetemes összeget előteremteniük, ami könnyedén felülmúlja a többi, jóval gazdagabb stúdiót.

A különböző cégek úgy döntöttek, hogy másfajta szolidaritási üzeneteket küldenek Ukrajnának, például a CD Projekt Red, amely nem fogja tovább árulni a játékát Oroszországban, az EA Sports pedig határozatlan időre eltávolítja a hivatalos orosz csapatot az aktuális FIFA-játékokból.

Forrás: Facebook

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu