Hurrá: készül a Legenda vagyok 2 Will Smith és Michael B. Jordan főszereplésével!

MOZI HÍREK – Az eredeti sztár, Will Smith Michael B. Jordannel társul majd a Legenda vagyok sorozat következő részében.

 

 

A Legenda vagyok című poszt-apokaliptikus thriller folytatást kap. A Deadline értesülései szerint a Warner Bros. folytatja a szériát; eredeti film sztárja, Will Smith visszatér, Michael B. Jordan pedig Smith mellett a főszerepet és a produceri feladatokat is ellátja. A film lesz a duó első közös nagy filmje, mint sztár és producer.

Az Oscar-díjas Akiva Goldsman, aki az előző filmadaptációt írta, szintén visszatér, és Smith-szel és Jordannel együtt írja majd az egyelőre cím nélküli folytatást.

A hírek szerint már mindhármukkal megkötötték a szerződést, ami azt jelenti, hogy a projektet el is kezdték.

Francis Lawrence, aki az eredeti filmet rendezte, jelenleg nincs a fedélzeten, és egyelőre még nincs rendező sem. Jordan Elizabeth Raposo producerrel közösen dolgozik az Outlier Society nevű cégük alatt. Smith a Westbrook Studios társelnökével és a Motion Pictures vezetőjével, Jon Mone-nal fog producerkedni, a Westbrook Studios részéről pedig Ryan Shimazaki felügyel. James Lassiter executive producerként, míg Goldsman Greg Lessans-szal együtt a Weed Road Pictures producere lesz.

A Legenda vagyok Richard Matheson 1954-es, azonos című regénye alapján készült, 2007-ben került a mozikba. A történet egy olyan világban játszódik, amelyet egy vírus pusztított el, kiirtva az emberiséget szinte az utolsó szálig. Az amerikai hadsereg virológusa, Robert Neville (Will Smith) az egyik utolsó élő ember, aki megmaradt. Neville-nek, akinek csak a kutyája és a próbababák nyújtanak társaságot, az ellenséges mutáns lényekkel szemben is meg kell védenie magát. Alice Braga, Charlie Tahan és Dash Mihok is szerepelt a filmben.

Korábban már voltak olyan hírek, hogy egy új film közeledik a fejlesztéshez, bár nem volt világos, hogy milyen lesz ez az új változat.

Will Smith még 2008-ban utalgatott egy lehetséges folytatásra, amelyet akkoriban előzményfilmnek gondoltak. Ha elkészül, akkor az elképzelés szerint Smith New Yorkból Washington D.C.-be indult volna, hogy egy utolsó harcot vívjon.

2014-ben arról is szóltak a hírek, hogy egy másik Legenda vagyok-film is fejlesztés alatt áll. Akkoriban az a hír járta, hogy nem szerepel majd benne Smith, hanem egy reboot lesz egy új főszereplővel. A terv az volt, hogy egy másik történet szkriptjét átdolgozzák, hogy jobban illeszkedjen a Legenda vagyok történetéhez. Végül a filmnek ez a tervezett változata sem látott napvilágot.

Tekintettel arra, hogy Smith újra a fedélzeten van a folytatáshoz, és mellette egy másik hatalmas sztár, Michael B. Jordan is, valószínűnek tűnik, hogy a film ezúttal végre tényleg elkészül. Egyelőre nem tudni, hogy mikor kezdődhet a forgatás, vagy hogy a rajongók mikorra számíthatnak az új film megtekintésére.

Ha szeretnéd újra megnézni az eredeti, jelenleg a Tubi oldalán ingyenesen streamelheted az Legenda vagyokot.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu