Mi történik az Overwatch 2-vel? A készítők végre életjelet adtak magukról

A Blizzard várva várt játéka, a nagy sikerű Overwatch folytatása körül nagy a csend, miután hónapok óta nem tudni semmi újat.

 

 

Az Overwatch 2-t 2019 végén jelentették be, szóval már nem meglepő, hogy a közösség válaszokat vár a Blizzardtól, és bár még mindig nincs semmi leleplezendő, a projektért felelős csapat végre reagált, és frissítést adott az embereknek a játék jelenlegi állapotáról.

A felelős csapat több türelmet kér az Overwatch közösségtől

AndyB, a cég közösségi menedzsere elmagyarázta a játékosoknak, hogy a csapat nagyon keményen dolgozik a népszerű lövöldözős játék folytatásán, de egyelőre még várnunk kell egy kicsit, hiszen jelenleg még semmit sem tudnak bejelenteni a fejlesztők.

Továbbá azt is megemlítette, hogy tisztában van a hosszú várakozással és a kommunikáció hiányával, amit a rajongók elszenvedtek, és reméli, hogy a játékosok visszanyerik a bizalmat a projekt iránt, amint az illetékes csapat be tud jelenteni valamit.

Más szóval, a fejlesztők akkor fognak megszólalni, amikor eljön az ideje, és ez a nap eljöhet holnap, egy hét múlva vagy néhány hónap múlva. Figyelembe véve, hogy az Activision Blizzard milyen nagy változásokon ment keresztül Jeff Kaplan igazgató távozása és a Microsoft általi felvásárlás után, egyértelmű, hogy az Overwatch 2 fejlesztése nem úgy ment, ahogy azt a stúdió remélte.

A Blizzard 2021 szeptemberében jelentette be, hogy reményei szerint az Overwatch 2-t még 2022 nyara előtt ki tudják adni, mivel a vállalat nem engedhet meg magának további késedelmeket. Az év elején a cég azt mondta, hogy hamarosan újabb részleteket tudhatunk meg a fejlesztés alatt álló projektjeiről, amelyek között nem csak az Overwatch 2, hanem a várva várt Diablo 4 is szerepel.

Forrás: Blizzard

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu