Ez az Elden Ring játékos a Ring Fit kontroller használatával győzte le a bosst [VIDEO]

Még egy hete sincs, hogy megjelent az Elden Ring, de egy játékos máris legyőzött egy boss-t egy meglehetősen szokatlan kontroller segítségével.

 

A FromSoftware játékai híresek arról, hogy a legnehezebb játékok közé tartoznak, és a cég legújabb címe, az Elden Ring sincs ez másképp. Az Elden Ring egyik játékosa ezért magára vállalta, hogy egy nem szokványos kontroller használatával még nehezebbé teszi a játékot, meglepő eredménnyel.

A FromSoftware játékainak nem szokványos kontrollerekkel való legyőzése nem új trend, hiszen az évek során jó néhány rajongónak sikerült már legyőznie a játékokat bolondos kontrollerekkel. Tavaly egy argentin streamer bekötött szemmel verte meg a Knight Artoriát, miközben egy elektromos zongorát használt kontrollerként. Artorias sokak számára az első Dark Souls játék egyik legnehezebb főnökeként ismert, ami csak még lenyűgözőbbé teszi a bravúrt. A futás valószínűleg jelentős számú próbálkozást igényelt, de a nehézségek leküzdése a sorozat képletének részévé vált.

Nemrégiben egy Elden Ring játékosnak sikerült legyőznie egy bosst csak egy Nintendo Switch Ring Fit Adventure Controller segítségével. Az irányítási séma megkövetelte, hogy a Twitch streamer helyben kocogjon, hogy előre mozogjon a karaktere, és a támadáshoz szorítsa a kontrollert. A főnök, akit SuperLouis64 legyőzött, a Bloodhound Knight Darriwil volt, aki szokatlan mozgás- és támadási mintáiról ismert. Ez kivételesen lenyűgöző teljesítmény volt, ha figyelembe vesszük, hogy az Elden Ring még egy hete sem jelent meg.

A sikeres „runra” nem sokkal azután került sor, hogy Hidetaka Miyazaki bocsánatot kért azoktól a játékosoktól, akik túl nehéznek találják az Elden Ringet. SuperLouis64 megmutatta, hogy elegendő idővel és kitartással az Elden Ring játékosai valószínűleg képesek lesznek bármilyen kihívással szembenézni. Miyazaki ugyanebben az interjúban azt is kijelentette, hogy a nehéz FromSoftware-játékok élvezete a nehézségek leküzdéséből fakad.

Más lenyűgöző FromSoftware-runok közé tartozik a The Happy Hob, aki a Dark Souls 1-3-at, a Demon’s Souls-t, a Bloodborne-t és a Sekiro: Shadows Die Twice-t egymás után úgy verte meg, hogy egyetlen találatot sem kapott. A streamer korábban már teljesített egy másik hasonló attrakciót, amikor a Sekiro: Shadows Die Twice kivételével az összes DS játékot megverte, mivel az a játék még nem jelent meg. Érdekes lesz látni, hogy a The Happy Hob mikor próbálkozik egy újabb Souls-féle no-hit run-nal, amihez az Elden Ring is hozzáadódik.

Egy másik streamer szintén lenyűgözően verte meg a Sekiro: Shadows Die Twice egyik bossát bekötött szemmel. A próbálkozás azért volt különösen lenyűgöző, mert a játékosnak meg kellett jegyeznie a hangjelzéseket, hogy rájöjjön, hol van a boss, hogy legyőzze őt, és szerencsére ez viszonylag könnyen sikerült neki.

Az Elden Ring már elérhető PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines – including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu