Egy focicsapat, amely nem Super Mario-karakterekből áll: ilyen lett volna a Super Mario Strikers

Egy adathalász beleásta magát a Super Mario-franchise féle GameCube-címbe, és talált néhány igen érdekes, kidobott figurát.

 

 

A Nintendo a Mario Strikers: Battle League Football váratlan bejelentésével visszahozta a focis hangulatot. Ez a franchise sok rajongójának kellemes emlékeket hagyott maga után a korábbi GameCube és Wii részekkel kapcsolatban, de egy dataminer nem hagyta ki a lehetőséget, hogy az első játék archívumában kutakodjon. És mit talált? Nos, egy maréknyi eldobott felvételt, amelyek egy kicsit más hardvert mutatnak.

Dogon McBanana felhasználó egy Twitter-folyamban osztotta meg felfedezéseit, amelyeket alább láthatsz.

Mindezek után meglepő, hogy a Next Level Games elkészített néhány általános karaktert, akik vélhetően Mario és társai csapatát alkották volna, ha már kiválasztottuk őket csapatkapitánynak. A játék megjelenésével ezeket a figurákat a franchise klasszikus ellenségeire cserélték le, már ha egyáltalán számításba vették őket a játék végleges változatában.

Ezen túlmenően az adatgyűjtő más említésre méltó modelleket is talált, például egy kamerás erdészt (akit később a játékban automata kamerák váltottak fel), egy Dull Bonest (a Paper Mario klasszikus Bones-változata), aki „Doktor”-ként szerepel, sőt, még egy biztonsági őr ingében lévő karaktert is.

A dataminer minden bizonnyal talált egy maréknyi furcsa részletet a Super Mario Strikersről. Ami a június 10-én esedékes Nintendo Switch verziót illeti, már megerősítették, hogy azt a Next Level Games készíti, akik a franchise többi címéért is feleltek. A stúdió elnöke azonban bejelentette, hogy visszavonul a videójáték-ipartól, és üzenetében köszönetet mondott a Nintendónak a fejlődés lehetőségéért.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu