A készülő Super Mario animációs film producere szerint Chris Pratt tökéletes választás a főszerepre

MOZI HÍREK – Chris Pratt szereposztása Mario szerepére a Super Mario Bros. filmben kisebb vihart kavart, de Chris Meledandri producer szerint végül elnyeri majd a rajongók tetszését.

 

 

A bejelentés, miszerint Chris Pratt lesz az új Super Mario Bros. animációs film főszereplője, vegyes visszhangot váltott ki, és számos mémhez vezetett, tele Pratt arcával és „It’s-a-me, Mario” címkékkel. A film társproducere, Chris Meledandri azonban a casting védelmére kelt, és ragaszkodott ahhoz, hogy a színész hangja nem az olasz akcentus paródiája, a rajongók pedig kössék fel a gatyájukat, mert a film megjelenésekor el lesznek ájulva az alakításától.

Az Illumination a Disney-n és a Pixaron kívül a legnagyobb animációs franchise-ok motorja volt, Meledandri pedig többek között a Gru franchise producere, amely még ma is nagy sikerrel fut, ahogy más, a műhelyükből kikerült alkotások is. Vajon a Super Mario Bros. újabb óriási siker lesz? Meledandri biztosan nem aggódik amiatt, hogy a kezdeti internetes felháborodás kitartana addig, amikor a film végre megjelenik.

„Csak annyit mondhatok, hogy a hang, amit Mariónak ad, fenomenális” – mondta a producer.

„Igen, alig várom, hogy az emberek meghallhassák. Mivel magam is olasz-amerikai vagyok, megértem. Tudjátok, megértem a megjegyzéseket. Charlie Day, aki Luigit játssza, valójában olasz származású. Mi ezzel tisztelgünk a karakterek előtt.”

A producer a továbbiakban kifejtette, hogy Mario várható akcentusát a film részeként egy belsős poénként fogják kezelni. „A filmben kitérünk erre. Szóval látni fogod, hogy határozottan odafigyelünk a témára. Nem ez az előadás tenorja az egész filmben”. Azt is elmondta, hogy ha egyszer mindenki látja majd a Chris Pratt-előadást, egészen másként nyilatkoznak majd róla.

Nem minden az, aminek látszik, ahogy Meledandri Chris Pratt Mariojával kapcsolatban is utal rá. Maga Pratt valószínűleg nem aggódik túlságosan a kommentek miatt, amúgy is hozzászokhatott az online visszhanghoz, hiszen A galaxis őrzői 3. része és a Jurassic World: Világuralomban való visszatérése mellett a színész kapta meg Garfield hangját is egy új filmben, amely a lasagne-imádó macskaféléről szól,  hasonló nemtetszés-hullámot váltva ki a rajongókból, akik inkább Bill Murray-t szeretnék újra látni az ikonikus macsek szerepében.

Forrás: Too Fab

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu