Kacagtató videó Chris Prattről, amint Mario-t parodizálja A galaxis őrzői filmben! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Chris Pratt viccesen emlékeztet rá, hogy ő lesz Super Mario hangja a következő Nintendo filmben.

 

Valószínűleg a közösség nagy része nem számított arra, hogy a szeptemberi Nintendo Directen megjelenik Chris Pratt, aki olyan filmek színésze, mint A galaxis őrzői vagy az Utasok. A meglepetést még tovább fokozta a hír, miszerint szerepet kap a Super Mario-filmben, az ikonikus vízvezetékszerelő hangját adva. Ma, hogy folytassuk a témát, Pratt visszatér, hogy megismételje későbbi munkáját egy vicces videóval az Instagram-profilján, amellyel az erről szóló híreket parodizálja.

Pratt folytatja a projektet. Egészen sajátos módon emlékezik meg róla, ahogy ezzel a vicces videóval is tette. A színészt Super Mario-ként parodizálják egyszerű, különleges effektekkel A galaxis őrzői című filmben. És bár rengeteg felhasználó kritizálta Chris Pratt választását Charles Martinet, Mario eredeti hangja helyett, úgy tűnik, hogy a színész nem veszítette el komikus képességeit.

Miután kiderült, miszerint a Super Mario-filmben olyan hangok lesznek, mint Chris Pratton kívül Anya Taylor-Joy vagy Jack Black, a színész egy újabb videót tett közzé az Instagramon, hogy ő lesz a híres vízvezetékszerelő hangja. Egyelőre karácsonyig kell várnunk, hogy kiderüljön, Chris Pratt jó döntés volt-e Mario szinkronszínészeként, így néhány hét múlva megkapjuk a választ.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu