Emlékezetkieséssel küzd Bruce Willis?

Egy olyan nagyszerű színészt, mint Bruce Willis, nem kell bemutatni. A filmjei jól ismertek; az azonban kevésbé ismert, hogy állítólag korán jelentkező emlékezetkieséssel küzd, de még mindig képes dolgozni.

 

Az ikonikus színész 2022-ben csaknem 11 új alkotásban fog játszani – Fortress 3, Paradise Metropolis, White Elephant, Wire Room, Corrective Measures, Die Like Lovers, The Improper Place, Fortress: Sniper’s Eye, Vendetta, A Day to Die és Gasoline Alley. – az IMDB szerint.

Willis egészségi állapota az elmúlt hetekben az online platformok hipotéziseinek témája volt, mivel a rajongók kritizálják a 66 éves színész kinézetét a tucatnyi alacsony költségvetésű, kritikusok által lesajnált filmben.

A memóriavesztéssel kapcsolatos aggodalmakról elsőként az OK! pletykalap osztotta meg a feltételezéseit. Arról számoltak be, hogy a színész több időt töltött a háztartásával együtt. Emellett Willist korábban azért is támadták, mert nem viselt maszkot a Covid-19 alatt, amiért később bocsánatot kért, egy sajtóközleményben azt mondta, hogy „hibás döntés volt”.

A Half within the Bag nevű YouTube-csatorna a múlt hónapban említette a jelenséget egy videóban „The Bruce Willis Pretend Film Manufacturing unit” címmel, amelyben érintette Willis memóriaproblémáját.
Matt Eskandari, a Laborious Kill, a Survive the Evening, a Trauma Center és sok más Willis-film rendezője a videóban elmondhatta véleményét a memóriavesztéssel kapcsolatos aggodalmakról.

„Valahol megtudtam, hogy Bruce Willis demenciában szenved, vagyis valószínűleg nincs tudatában annak, hogy mi történik körülötte” – írta az egyik kommentelő.

Eskandari erre így válaszolt: „Persze, hogy igaz, 4 mozifilmet rendeztem vele, szóval első kézből tudom. Szomorú látni, hogy egy olyan legenda, mint Bruce állapota a szemünk láttára romlik. Észrevettem, miközben vele dolgoztam [az] előző években”.

Egy másik koomentelő annak adott hangot, hogy Willis „kegyvesztetté vált”, miután Quentin Tarantino, Brian De Palma és Wes Anderson projektjeiben dolgozott, amire Eskandari azt válaszolta: „Demenciája van”.

Forrás: Verge Express

Az alábbi rövid videó érinti a memóriaprobléma kérdését:

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu