Forever Skies: Idén érkezik a Steamre az új túlélős akciójáték [VIDEO]

Hamarosan lehetőségünk lesz arra, hogy early access-szel beszerezzük a Steamen a Forever Skies-t, és belemerüljünk annak poszt-apokaliptikus világába.

 

Az év elején vethettünk először egy pillantást a Far From Home által fejlesztett Forever Skies játékra, amely a tervek szerint valamikor idén fog megjelenni early access-szel. De ha addig is szeretnénk ízelítőt az új játékból, akkor itt van a Future Games Show: Showcase-en megjelent bővített gameplay:

 

 

Valószínűleg az keltette fel a közönség figyelmét, hogy játék úgy tűnik, Triple A-kategóriás látványvilágot nyújt annak ellenére, hogy egy kevéssé ismert fejlesztőcsapattól származik. Ez nem meglepő, hiszen a lengyel fejlesztőknek rengeteg játékfejlesztési tapasztalata van.

A Forever Skies egy first-person túlélő akciójáték, amely egy ökológiai katasztrófa által elpusztított Földön játszódik. Ebben a poszt-apokalipszisben a játékosnak egy korszerű léghajót kell építenie és testre szabnia, amely amellett, hogy képes repülni a Föld felszínén, otthonként, műhelyként és laboratóriumként is szolgál majd, miközben a túléléshez szükséges nyersanyagokat kell felkutatnia, és civilizációnk maradványait, valamint rejtélyes anomáliákat kell felfedeznie.

A főhős egy magányos tudós, aki kétségbeesetten keresi a válaszokat egy ellenséges világban, amelyet egy olyan katasztrófa pusztított el, amely véget vetett az általunk ismert civilizációnak. Az állat- és növényvilág ismét kifejlődött és új, szokatlan mikroorganizmusok jelentek meg, amelyek az embereket idegenné tették egykori otthonukban.

A Forever Skies early access-es PC-s (Steam) változatát 2022-ben tervezik kiadni, a konzolos verzió pedig nem sokkal később várható.

Forrás: PC Gamer

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu