A PS5 DualSense-t a BAFTA Awards a valaha volt legjobb kontrollernek választotta!

TECH HÍREK – A PS5 DualSense nyerte a BAFTA Games BEST CONTROLLER EVER TOURNAMENT közönségszavazását.

 

A British Academy Games Awards, azaz a BAFTA Awards győzteseit alig több mint egy hét múlva jelentik be. Az április 7-i élő eseményen derül ki, hogy kik lesznek a nyertesek a már ismert jelöltek közül, de néhány extra díjat már most kiosztottak.

A Controller Awardról van szó, amelyet egy felmérés eredményei alapján ítéltek oda közönségszavazás által. Kemény küzdelem után a PlayStation 5 DualSense kontrollere nyerte el a BAFTA közönségdíját, a valaha volt legjobb kontrollernek járó BAFTA Audience Choice Awardot.

 

 

A hivatalos Twitter-fiókon keresztül megrendezett versenyen a végső listára több kiváló kontroller került a legkülönfélébb valaha létezett videojáték-platformokról. Super Nintendo, SEGA Mega Drive és Xbox kontrollerek is versenyeztek, de a végső megmérettetés a PlayStation család két tagja között zajlott: a Sony nexdt-gen kontrollere és a PS2 DualShock 2.

Mint azt már eleinte említettük, az akadémia által közvetlenül kiosztott díjak hivatalos bejelentésére április 7-ig kell várnunk, amikor nem a kontrollereket, hanem a játékokat és a fejlesztőket díjazzák. Ami a PS5 DualSense-t illeti, a legfrissebb hírek a különböző színű új modellekről szólnak, amelyek igen meglepő, apró fejlesztéseket rejtenek magukban.

Forrás: PlayStation Lifestyle

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu