Befejeződött a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! forgatása

MOZI HÍREK – A stábtagok közösségi média posztjai azt sugallják, hogy a hosszú késedelem után a Fekete Párduc 2. forgatása valóban befejeződött.

 

 

Úgy néz ki, hogy a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! igencsak elhúzódó forgatása végre befejeződött Puerto Ricóban, ami valószínűleg megkönnyebbülést jelent majd mindazoknak, akik részt vettek a munkálatokban. Míg néhány 2023-ban megjelenő Marvel-film forgatása már befejeződött vagy közel áll a befejezéshez, addig a Fekete Párduc folytatásánál több probléma is hosszas csúszást okozott, ami részben azért is felelős volt, hogy a Disney tavalyi menetrendi átrendeződésének részeként a film megjelenési dátumát eltolták.

A film stábja szerint a forgatás – amely a fodrász Nikki Wright egyik bejegyzése szerint a tervezett 88 nap helyett végül 117 napot vett igénybe – végre befejeződött.

Mint kiderült, végül a forgatókönyv Chadwick Boseman tragikus halála utáni átírása volt a legkisebb gondja a filmnek, mivel a forgatás megkezdésekor érvényben lévő szigorú Covid-protokollok miatt többször is le kellett állítani a forgatást, amikor a stáb tagjai pozitív Covid-tesztet produkáltak. Ezek a késések azonban viszonylag rövidek voltak ahhoz képest, hogy Letitia Wright többszörös sérüléseket szenvedett egy kaszkadőrmutatvány végrehajtása közben. Bár a forgatás egy rövid ideig folytatódhatott, tavaly év végén bejelentették, hogy a dolgok leállnak, hogy Wright teljesen felépülhessen a sérüléseiből.

Mióta azonban újraindultak a munkálatok, nem tartott túl sokáig, hogy befejeződhessenek a főforgatások a filmhez, amelyben várhatóan Namor, a tengeralattjáró érkezése és a Vakanda és Atlantisz közötti háború lesz látható, bár jelenleg nagyon kevés megerősített információ van a film cselekményéről. Azt tudjuk, hogy Winston Drake kibővített szerepet kap M’Bakuként, és az eredeti Fekete Párduc szereplőgárdájának nagy része visszatér a folytatásban.

Még mindig sok kérdés van azzal kapcsolatban, hogy a film hogyan kezeli majd Chadwick Boseman T’Challa-jának távozását a történetből, és hogy Shuri lesz-e az, aki átveszi a franchise főszerepét, de mivel várhatóan más karakterek, például Riri Williams/Ironheart is szerepet kapnak a filmben, még rengeteg titokra kell fényt deríteni a Fekete Párducról, mielőtt a film 2022. november 11-én érkezik.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu