A The Witcher hivatalos Twitter fiókja megosztja a 3. évad ízelítőjét

MOZI HÍREK – A Netflix sorozat 3. évadának első képsorozatával együtt a The Witcher hivatalos Twitter fiókja megosztotta a rajongókkal az új évad ismertetőjét is.

 

Bár a The Witcher új évadára még várnunk kell, a készítők máris megosztottak néhány részletet Geralt következő kalandjáról. A kis betekintésben láthatjuk, ahogy Yennefer és Ciri a forgatáson ülnek, és várják, hogy visszatérjenek a kamerák elé. Megosztották a következő évad ismertetőjét is, amiből kiderül, hogy Geralt, Yennefer és Ciri az új évadban is együtt maradnak:

„Miközben a kontinens uralkodói, mágusai és vadállatai versengenek a lány elfogásáért, Geralt rejtekhelyre viszi Ciri of Cintra-t, eltökélten, hogy megvédje frissen újraegyesült családját azokkal szemben, akik azzal fenyegetnek, hogy elpusztítják azt. A Ciri mágikus kiképzésével megbízott Yennefer elvezeti őket Aretuza védett erődjébe, ahol reméli, hogy többet megtudhat a lány kiaknázatlan erejéről; ehelyett rájönnek, hogy a politikai korrupció, a sötét mágia és az árulás csataterére kerültek. Vissza kell vágniuk, mindent kockára kell tenniük – vagy azt kockáztatják, hogy örökre elveszítik egymást.”

A The Witcher a Netflix egyik legnépszerűbb eredeti sorozata, így a rajongók már nagyon várják az új évadot. A The Witcher olyan nagy siker lett, hogy a Netflix spin-offokat is tervez hozzá, mint például a Farkasok rémálma című animációs filmet, amely nagy sikert aratott a platformon.

Emellett a Netflix egy új animációs filmet és egy „családbarát” animációs sorozatot is ígért. Az előzménysorozat, a The Witcher: Blood Origin, fejlesztés alatt áll és várhatóan még idén debütál. Remélhetőleg a Netflix a harmadik évad debütálásáig még több részletet és teasert tesz majd közzé a közösségi médiában. Az új évadhoz nagy remények fűződnek, hiszen az első évad minden platformon a legkeresettebb sorozat lett és majdnem annyi nézettséget ért el, mint a Squid Game. Remélhetőleg a 3. évadban is a megszokott magas színvonallal találkozhatunk majd.

Forrás: Movie Web

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu