Vajon mi vár a The Witcher széria hőseire? Friss hírek a harmadik évad forgatásáról

MOZI HÍREK – A The Witcher harmadik évada már javában készül, Yennefer, Ciri és Riviai Geralt újra egy családként egyesül.

 

 

Bár néhány nappal ezelőtt arról számoltak be, hogy a The Witcher új évadának forgatása szinte már a küszöbön áll, a Netflix csak ma erősítette meg a felvételek elkezdését, amely előtt az a kihívás áll, hogy továbbra is fenntartsa a szolgáltatás közönségsikerét a fantasy-regények adaptációival.

Hogy a várakozás kicsit könnyebb legyen, a Netflix megosztott egy első képet a forgatásról, amelyen a főhősök trióját látjuk újra egy családként, amint arra várnak, hogy akcióba lendüljenek. Yenneferről, Ciriről és Riviai Geraltról van szó természetesen, akiket Anya Chalotra, Freya Allan és Henry Cavill alakít. Ráadásul a cselekményből is kaptunk már egy első ízelítőt, amelyből sejthetjük, hogy mit fogunk látni a sorozatban.

Politikai intrikák, csaták és árulás vár a trióra

„Miközben a kontinens uralkodói, varázslói és szörnyetegei versengenek a lány elfogásáért, Geralt rejtekhelyre viszi a Cintrai Cirillát, eltökélten, hogy megvédje a végre újraegyesült családját azokkal szemben, akik elpusztításával fenyegetnek. Yenneferre bízza Ciri mágikus képzését, és a védett Aretuza erődítménybe szállítja őket, ahol a lány kiaknázatlan erejéről remél többet megtudni, azonban rájönnek, hogy a politikai korrupció, a sötét mágia és az árulás csatamezejére érkeztek. Fel kell venniük a harcot, mindent kockára téve, vagy azt kockáztatják, hogy örökre elvesznek” – olvasható a szinopszisban.

Ennek fényében a nézők biztosak lehetnek benne, hogy akcióból, mágiából és – ismét – palotai intrikákból nem lesz hiány. Hogy mikor láthatjuk, az egyelőre rejtély. A Redanian Intelligence weboldal szerint a The Witcher harmadik évadának forgatása várhatóan szeptemberig tart.

Előtte még a The Witcher: Blood Origin című, előzményfilmként fogant minisorozat érkezik majd meg a Netflixre. Néhány hete a CD Projekt RED megerősítette a The Witcher új korszakának fejlesztését, bár a lengyel csapat videójátékáról egyelőre kevés részletet tudni.

Forrás: Collider

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu