Elkezdődött a The Witcher 3. évadának forgatása – na ki az első új szereplő?

MOZI HÍREK – Henry Cavill már találkozott Hectorral a Netflix sorozata, a The Witcher 3. évadának szlovéniai és olaszországi forgatásának kezdetén.

 

 

Nemcsak egy új The Witcher videójáték van készülőben, hanem a Henry Cavill főszereplésével készülő Netflix-sorozat harmadik évadának forgatása is megkezdődött. Olyannyira, hogy a brit színész máris találkozott egy fontos új szereplővel és új barátjával, Hectorral, aki a lovát fogja alakítani.

Az információt Henry Cavill az Instagram-oldalán adta ki, de a Redanian Intelligence, az egyik fő, Andrzej Sapkowsk lengyel író regényeire és a saga adaptációira szakosodott portálról már azt is tudni lehetett, hogy a The Witcher harmadik évadának forgatása megkezdődött, ezekben az első napokban Cavill és Freya Allan is részt vesz. Egy harmadik színészt is kiszúrtak, de az ő kiléte és szerepe egyelőre ismeretlen.

A forgatás első napjai Lagos de Fusine-ban zajlanak, az olasz-szlovén határon. A produkció várhatóan mindkét országban, valamint Horvátországban további helyszíneket is felkeres majd, és idén szeptemberben fejeződik be.

Ez a harmadik évad azután jön, hogy a The Witcher a streaming szolgáltatás egyik legnagyobb sikerének bizonyult. A jövője azonban már a sugárzása előtt is biztosított volt, sőt, a Netflix néhány hónapja fejezte be egy spin-off, a The Witcher: Blood Origin forgatását, amely évszázadokkal az alapsorozat előtt játszódik. Visszatérve a Riviai Geralt főszereplésével készülő produkcióra, egyelőre kevés részletet tudni a cselekményéről, és a szereplőgárdáról sincs hír.

Ahogy az elején említettük, a The Witcher jövője igencsak fényesnek ígérkezik, hiszen a CD Projekt RED egy új korszak fejlesztésébe kezdett a franchise számára, amelyről azonban egyelőre szintén nem tudunk sokkal többet.

Forrás: Redanian Intelligence

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu