Trek to Yomi: vajon várható a Nintendo Switch megjelenés?

A Trek to Yomi fejlesztői válaszoltak, nyitva hagyva az ajtót, hogy a hibrid rendszerre való adaptáció elkészülhessen valamikor.

 

 

Alig egy hónap múlva jelenik meg a Trek to Yomi, az Akira Kurosawa mozijának minden esszenciáját felvonultató szamurájkaland, amely minden egyes megjelent trailerével nagyon jó benyomásokat hagyott a játékosok körében. Olyannyira, hogy a Nintendo Switch-felhasználók nagy csoportja kíváncsi arra, hogy vajon ők is élvezhetik-e majd az akciócímet. Az illetékesek válasza nem is váratott magára sokáig.

„A játék a megjelenéskor öt platformon lesz elérhető, de nem zárjuk ki annak lehetőségét, hogy a jövőben Nintendo Switch verzió is készüljön” – mondta Marcin Kryszpin, a fejlesztésért felelős igazgató a Gaming Bolt által összegyűjtött nyilatkozatokban.

A hibrid rendszer játékosai tehát fellélegezhetnek, hiszen minden jel arra mutat, hogy a játék inkább előbb, mint utóbb portolásra kerül. A játék megjelenéséért egyébként a Devolver Digital felel, amely általában nagy támogatást szokott nyújtani a japán konzolnak.

A Trek to Yomi a tervek szerint május 5-én jelenik meg PC-re a Steamen; PS5-ön, PS4-en, Xbox Series X/S-en, Xbox One-on és a Microsoft előfizetéses szolgáltatásán, a Game Passon keresztül, ahol először jelenik meg. A Trek to Yomi kihívás elé állítja a felhasználót, hogy Hiroki, egy fiatal kardforgató bőrébe bújjon, aki a halálos ágyán esküt tett mesterének, hogy megvédi a várost és szeretett faluját mindenféle fenyegetéstől.

Forrás: GamingBolt

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu