Trek to Yomi: a Kuroszava-ihlette szamuráj-szimulátor új trailerrel jelentkezett [VIDEO]

A Trek to Yomi ráadásul, úgy tűnik, az első naptól kezdve elérhető lesz az Xbox Game Pass felhasználói számára.

 

 

Számunkra már a Trek to Yomi bejelentésekor is egyértelmű volt, hogy a szamuráj műfaj sikeresen betört a videójátékok világába, amit a Ghost of Tsushima és annak hatalmas közönségsikere is bizonyít. A fejlesztők azonban továbbra is Kuroszava Akira filmjeiből merítenek ihletet az akciójátékok megalkotásakor, amit a Trek to Yomi és annak egyedi művészeti stílusa kapcsán ismét láthatunk.

A Trek to Yomi valamikor 2022-ben mutatja be, hogyan harcoltak a szamurájok

Izgalmas történetre és még izgalmasabb harcrendszerre számíthatunk, amit a Devolver Digital által kiadott új trailer is felvázol. Ez a két koncepció tökéletesen ötvöződik a játék legjellegzetesebb művészi döntésével: a fekete-fehér szűrővel, amely a japán filmrendező alkotásaiban bemutatott ádáz harcok stílusát hivatott megidézni.

Klasszikus kuroszavai hagyomány szerint egy magányos harcos bőrébe bújhatunk, akinek a gyermekkorában történt traumatikus események után életen és halálon túlra kell utaznia, hogy ne csak a sorsát válassza meg, de saját sötétebb oldalával is szembenézzen…

A Trek to Yomi megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, de a készítők megerősítették, hogy valamikor 2022-ben jelenik meg PC-re, PS 4-re és 5-re, illetve Xbox One-ra és a Series-konzolokra; valamint az első naptól fogval elérhető lesz az Xbox Game Passon is. Figyelnünk kell tehát a Devolver Digital híreit, ha további részleteket szeretnénk megtudni a játékról, amely minden bizonnyal le fogja nyűgözni Kuroszava filmjeinek rajongóit.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu