Halo Infinite: látványos előzetest és megjelenési dátumot kapott a Season 2! [VIDEO]

A 343 Industries türelmet kért a Halo Infinite közösségétől, és ez a várakozás máris meghozta első gyümölcseit.

 

 

Bár a Halo Infinite megjelenése vastapsot váltott ki a Master Chief-rajongókból, nem telt el sok hónap, mire tömeges elvándorlásnak lehettünk tanúi a játékosok számában. Ez a jelenség az érezhető tartalomhiánynak, a fontos játékmódok késésének és az általános közösségi fáradtságnak volt köszönhető, de végre jó okunk van visszatérni a csatatérre.

A Halo Infinite Season 2 május 3-án jelenik meg.

A 343 Industries most jelentette be a Halo Infinite Season 2-t, amely a Lone Wolves címet viseli majd. Ahogy a bemutatkozó trailerben is láthatjuk, a felhasználók május 3-tól egy maréknyi újdonságot tapasztalhatnak majd meg a játékban, így már kevesebb mint egy hónap van hátra, hogy a multiplayer ismét tele legyen játékosokkal.

Az előzetesben láthatunk néhány olyan elemet, amivel a 343 Industries készült erre a szezonra: új pályák, módok, limitált idejű tematikus események és egy soha le nem járó Battle Pass. Kíváncsian várjuk a további részleteket mindarról, ami a második szezonnal érkezik, bár azt már most tudjuk, hogy felvidítja majd azokat a játékosokat, akik valami újdonságot reméltek a Halo Infinite-hez.

Így hát próbára kell tennünk a türelmünket, amíg a 343 Industries kiadja a következő frissítést a többjátékos módhoz. Master Chief egyébként az elmúlt napokban más meglepetések sztárja is volt, például egy furcsa receptkönyvé, amivel úgy főzhetünk, mint egy igazi spártai.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu