Hamarosan megjelenési dátumot kaphat a Stray?

Az Annapurna várva várt cyberpunk kóbormacska-szimulátora, a Stray megkapta a koreai rendszerben a korhatár-besorolást.

 

 

Ha találkoztál már vele, a Stray híre biztosan megragadt a fejedben. Az Annapurna Interactive címéről van szó, amelyben egy macskát irányítunk, és bár eredetileg az idei év első negyedévére tervezték a megjelenést, az első három hónap már eltelt, és csak az ígéret maradt, hogy valamikor 2022-ben érkezik.

Ennek ellenére a megjelenése talán nincs is olyan messze. A Gematsunak köszönhetően ugyanis kiderült, hogy a játékot a dél-koreai rendszerben már besorolták, ami általában a közelgő megjelenést jelzi. Ez azonban nem minden esetben történik meg, és előbb még át kell esnie a többi ügynökségen, de már a puszta tény, hogy hírek jelennek meg róla, előrevetíti a készítők lehetséges és közeli dátum-megerősítését.

A korhatár-regisztráció általában közelgő megjelenést jelez

További hírekig a Stray egy olyan kalandot próbál majd nekünk kínálni, amelyben egy kóbor macskát alakítunk egy cyberpunk világban, amelynek esztétikáját a neonfények és sikátorok jelenléte fokozza. A fejlesztés a BlueTwelve Studio csapatától származik, akik androidokat és fenyegetéseket állítanak majd az utunkba a városban, miközben megpróbáljuk megoldani az azt körülvevő rejtélyt.

Mint mondjuk, a Stray egyelőre nem rendelkezik megerősített megjelenési dátummal azon túl, hogy 2022-re ígérték. Ez nem kis dolog, hiszen ez a PlayStation egyik legjobban várt játéka 2022-re. Platformok? Platformokról sincs hír, a cím kezdetben csak PC-n fog landolni, a Steamen keresztül, illetve a Sony konzoljain.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu