Itt olvasható Amber Heard nyilvános nyilatkozata a Johnny Depp-pel folytatott peréről

MOZI HÍREK – Évek óta húzódik a jogi csatározás Johnny Depp és Amber Heard között a rágalmazás és a családon belüli erőszak témájában. Amber Heard most egy nyilvános nyilatkozatot oszott meg Instagrammon a közelgő tárgyalásuk előtt, amelyben továbbra is kiáll a vádak mellett és kitér 2018-as véleménycikkére is.

 

Nem kis tét, pontosan 100 millió dollár áll vagy bukik azon, hogy mi lesz a döntés a Johnny Depp és volt felesége, Amber Heard között folyó perben. A színész rágalmazás miatt pereli az Aquaman sztárját, aki most a következő közleményben védi álláspontját a bírósági tárgyalás előtt:

„A következő néhány hétben offline leszek. Mint talán tudjátok, Virginiában leszek, ahol a volt férjemmel, Johnny Depp-pel kell szembenéznem a bíróságon. Johnny beperel egy véleménycikk miatt, amit a Washington Postban írtam, és amelyben elmeséltem az erőszak és a családon belüli bántalmazás tapasztalatait. Soha nem neveztem meg őt, inkább arról írtam, hogy milyen árat fizetnek a nők azért, ha felszólalnak a hatalmon lévő férfiak ellen.

Továbbra is fizetem ezt az árat, de remélhetőleg, ha ez az ügy lezárul, továbbléphetek, és Johnny is továbbléphet. Johnny iránt mindig is megőriztem a szeretetemet, és nagy fájdalmat okoz nekem, hogy a világ előtt kell felelevenítenem a múltbéli közös életünk részleteit. Ebben az időben elismerem azt a folyamatos támogatást, amelyet szerencsésen kaptam ezekben az években, és az elkövetkező hetekben jobban fogok támaszkodni rá, mint valaha.”

Különben nem egyszerű állást foglalni a pereskedő felek között, ugyanis Depp korábban felhívta a figyelmet arra, hogy Heard állításai rágalmak, méghozzá a színésznő teljesen kifordítja kettejük történetét, ugyanis ő volt az, akit Heard fizikailag és verbálisan is bántalmazott, a színésznő pedig állítólag elismerte, hogy kezdeményezett verekedést férjével szemben. Ennek kapcsán tűnik fel időről időre az interneten a #JusticeForJohhnyDepp hashtag, rengeteg rajongója áll ki a színész álláspontja mellett és követeli Depp a vád miatt elveszett szerepeinek visszaadását (ennek kapcsán kellett elköszönnie a Legendás állatok és a Karib-tenger kalózai főszerepeitől), illetve Heard kipaterolását az Aquaman és az Elveszett királyságból. Néhány hangfelvétel is napvilágot látott az interneten, amelyek Amber Heard és Johnny Depp vitáiról készültek, amelyekben végképp nem egyértelmű, hogy a színésznő a családon belüli erőszak áldozata és nem a férfi.

 

 

Johhny Depp pont az ilyen szerepek elvesztése miatt követel legalább 50 millió dolláros kártérítést a nőtől rágalmazásért, Heard pedig 100 millió dollárra perelte vissza (szintén rágalmazásért) volt férjét. Depp korábban az eset kapcsán már a News Group Newspapert is beperelte, mert az „asszonyverőnek” nevezte a brit The Sun hasábjain, ezt azonban nem nyerte meg, így jelentős pénzeket kellett fizetnie, mivel a brit bíróság Amber Heard mellett állt ki. Ez az eset még nagyobb lökést adott a Justice For Johnny Depp mozgalomnak.

A mostani per, amely a Fairfax megyei körzeti bíróságon fog zajlani Penney Ascarate főbíra vezetése alatt, talán sikert hozhat Johnny Depp ügyében. Mindenesetre hat hét áll rendelkezésre a per eldöntésére, a tárgyalást a Court TV fogja sugározni a hivatalos weboldal mellett. Az eljárás április 11-én kezdődik.

Forrás: Movie Web

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu