Amber Heard tiltaná, hogy Johnny Depp „kifilézze” szerepét az Aquaman 2-ben

MOZI HÍREK – Amber Heard mindenképpen el akarja kerülni, hogy az Aquaman 2-ben kapott szerepét megemlíthessék a bírósági tárgyaláson.

 

Úgy tűnik, hogy a Johnny Depp és Amber Heard között folyamatban lévő jogi vit még hosszan el fog nyúlni és sok időbe fog telni, hogy a két fél között bármiféle egyezség születhessen. Az új információk azt sugallják, hogy Heard most az Aquaman és az Elveszett Királyságban közelgő megjelenését a képletbe szőni, méghozzá úgy,  hogy megpróbálja megakadályozni, hogy megemlíthessék azt a soron következő tárgyaláson. Úgy tűnik, a Twitteren megosztott új bejegyzések azt mutatják, hogy Heard megpróbálja megakadályozni, hogy készülő filmje egyáltalán szóba kerüljön a bíróságon, amikor Deppel találkozik a következő jogi szembenézés során.

Az Aquaman és az Elveszett Királyság célpontjává vált Depp támogatóinak, a Warner Bros.-nak pedig a rajongók petíciót nyújtottak be, hogy vegyék ki Heard-ot a filmből. Bár a szervezés korai szakaszában tűnt, a stúdió átgondolhatja Mera szerepét, akit az első Aquman filben Heard alakított, amelyet a folytatásban megismétli Jason Momoa Arthur Curry/Aquaman oldalán, és számos visszatérő sztárral, köztük Dolph Lundgren-nel, Patrick Wilson-nal és Yahya Abdul-Mateen II-val.

Habár ez nem tűnik fontos szempontnak, ha Depp beszélhet Heard Aquaman szerepéről, az bizonyítékot szolgáltathat neki arra vonatkozóan, hogy az Aquaman folytatásának elkészítésének késedelme a visszaélésekre vonatkozó vádaknak köszönhető, amelyeket Heard ellen állított, és nem „kreatív problémák”, amelyek a Warner Bros. szerint a hátterében. Ahogy a további megosztott információk is sugallják, Depp nagyon szeretne beszélni Heard szerepéről a szuperhős film újabb részében, ami nem meglepő, tekintve, hogy milyen helyzetbe hozták a Legendás Állatok folytatását illetően.

Amikor a Depp elleni vádakat először nyilvánosságra hozták, nem kellett sokáig várni, hogy bejelentették, hogy a színész megválik a Legendás Állatok: Dumbledore titkai című filmben játszott szerepétől, és Mads Mikkelsen átveszi Grindlewald szerepét a készülő folytatásban. Figyelembe véve, hogy a Warner Bros. is az Aquaman 2 mögött áll, nyilvánvaló, hogy Depp és jogi csapata meg akarja majd vitatni, mégis hogyan maradt Heard a filmben, és voltak-e olyan viták, hogy a szerepe tarthatatlan.

A Warner Bros. szemszögéből vitatható, hogy a stúdió nem akarja, hogy a készülő filmet ugyanúgy végighúzzák a bírósági peren, ahogyan attól tartottak, hogy Depp bekerül a Legendás Állatok folytatásába, ami beárnyékolná a film bemutatóját. Mivel az Aquaman and the Lost Kingdom az év végén a mozikba kerül, vitatható, hogy minden reklám csak a népszerűsítést szolgálja, ugyanakkor kétségtelen, hogy bármiről is beszélnek a bíróságon, az bojkottotra buzdít. – szólít fel Depp követői között.

Hosszú távon a Depp és Heard közötti jogi csatározás nem lesz tartós hatással az Aquaman és az Elveszett Királyság megjelenésére, de a Warner Bros. egy olyan helyzet kellős közepén találta magát, amiből szívesen maradtak volna. Hacsak nem teljesítik Heard új kérését, úgy tűnik, nem tudják elkerülni, hogy belerángassák őket az ügybe.

Forrás: Moviweb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu