Bob Odenkirk szerint a Senki mentette meg az életét [VIDEO]

MOZI HÍREK – Bob Odenkirk elmesélte, milyen közel volt a halálhoz a Better Call Saul forgatásán kapott szívrohama után.

 

 

Ha Bob Odenkirk nem próbálta volna ki magát az akciófilmekben, talán ma már nem lenne közöttünk. 2021 elég nagy év volt a népszerű színész-forgatókönyvíró számára: márciusban nagy sikerrel mutatták be új akciófilmjét, a Senkit. A rajongók imádták, hogy a színész váratlanul feltűnt a műfajban. Hónapokkal később a Better Call Saul hatodik és egyben utolsó évadát forgatta, amely végre véget vet Saul Goodman útjának.

Júliusban Odenkirk szívrohamot kapott a Breaking Bad spinoff utolsó epizódjainak forgatása közben

Az ijesztő élményről a színész a The Howard Stern Show-ban beszélt, és elmondta, milyen szerencsésnek érzi magát, hogy életben van. Számos kulcsfontosságú tényező dolgozott a javára, hogy növelje a túlélési esélyeit. A legfontosabb, ahogy Bob Odenkirk részletezi, hogy nem volt egyedül akkoriban. Amikor Odenkirk a forgatáson összeesett, nagyon gyorsan orvosi segítséget kapott, és egy defibrillátor használata volt az, ami megmentette Odenkirk életét.

„Meghaltam volna, ha valaki nem sikoltozik azonnal, és nem hív oda valakit, aki újraélesztést végez rajtam. Az újraélesztés megmentette az életemet… [Az egészségügyi tisztünknek] volt egy AED a kocsijában. Azok defibrillátorok. Nekünk nem volt ilyen a forgatáson. Körülbelül 12 percnyi újraélesztés után átadott néhány másik embernek, akik jól ismerték az újraélesztést, és megszerezték a defibrillátort. Három próbálkozás kellett ahhoz, hogy ritmusba kerüljek, ami igazából sok… ha egy defibrillátor egyszer nem működik, az nem jó, ha másodszorra sem működik, akkor felkészülhetünk, hogy vége. De aztán harmadszorra is megcsinálták, és visszanyertem a ritmusomat, és ez mentette meg az életemet, és reggel megműtöttek.”

Beszélgetésük során Howard Stern felteszi a kérdést, hogy az a megterhelés, amit Bob Odenkirk a szervezetének okozott, hozzájárulhatott-e a szívrohamához. Odenkirk gyorsan elveti ezt az elméletet, és elmagyarázza, hogy valójában épp az ellenkezőjéről van szó. Az egészségügyi szakemberek azt mondták a színésznek, hogy az, hogy ilyen jó fizikai formába került a Senki miatt, valójában segített megmenteni őt.

„Valójában ez mentette meg az életemet… A Senkiről beszélgettünk, és az egyik dolog, ami megmentett, az volt, hogy megtanultam, hogyan kell edzeni. Mikor jó formában van, az embernek megnagyobbodik a szíve körüli vénája, ha sokat edz, és én ezt megtettem. Ennek eredményeként azt mondták, hogy több vér tudott a szívemhez jutni az újraélesztés során, mert ezek a vénák egy kicsit nagyobbak voltak a sok edzéstől. De a felépülés szempontjából is sokkal gyorsabban felépültem, mint szerintem egy normális ember, aki nem edz annyit, mint én.”

Bob Odenkirk nem sokat mondhat a Better Call Saul utolsó évadáról, nehogy spoilereket áruljon el. Úgy érzi azonban, hogy a sorozatnak „csodálatos” befejezése van, ahogy azt a Sternnek elmondta, és jobban kapcsolódik a Breaking Badhez, mint valaha. Hogy mindez hogyan folytatódik, azt még meglátjuk.

A Better Call Saul hatodik és egyben utolsó évadának premierje 2022. április 18-án lesz.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu