Superman-videójáték készülhet az Unreal Engine 5 demója alapján?!

Úgy tűnik, a Matrix Awakens demó városa jó háttérként szolgálhatna Superman számára…

 

 

Superman minden idők egyik legfontosabb szuperhőse, ha képregényekről és filmekről van szó, de a videójátékokban nem volt ilyen szerencsés az ideje. Kripton utolsó szülöttének a történelem legrosszabb játékai jutottak, néhány ambiciózus projektet pedig, például a Factor 5 által készítettet, végül töröltek.

A figurának mindig is problémái voltak a videójátékokba való megfelelő adaptálással: túl erős és hatalmas, ami a jelek szerint sok javaslatot megnehezített.

Ha hozzánk hasonlóan te is egy olyan jó Superman-játékról álmodsz, mint a Batman- vagy Pókember-adaptációk, akkor a Volod fejlesztő által megosztott techdemó fel fogja ébreszteni a reményeidet.

Ahogyan azt már beazonosíthattátok, ez nem Metropolis, hanem City Sample, a város, amit a Matrix Awakens című demóban láthattunk. A karakter úgy néz ki, mint egy tesztbábu, mégis a repülésnek sikerül teljesen megragadni Acélemberünk lényegét. A City Sample az Unreal Engine 5 csomag része, amelyhez a fejlesztők hozzáférhetnek.

 

Készítője azt tervezi, hogy valódi játékká alakítja

 

A fejlesztő a demón belül hősünk szuperképességeinek használatát is kipróbálta, de az eredmény nem kevesebb, mint katasztrofális lett. A megosztott klipek fogadtatása olyannyira pozitív volt, hogy Volod belevágott, hogy a techdemóból valódi videójátékot készítsen, bár egyelőre nem rendelkezik a Superman licencével.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu