A Matrix Awakens egy lenyűgöző, ingyenes, interaktív tech demo PS5, Xbox Series X számára

A The Matrix Awakens életre kelti a következő generációt: 35.000 ember és több millió poligon

 

 

Múlt héten került megrendezésre a Game Awards 2021 gála, egy bejelentésekkel teli este, ahol megismerhettük a The Matrix Awakens című next-gen élményt, amelyet maga Keanu Reeves mutatott be élőben, hogy lezárja az egyre inkább a meglepetéseiről, mint a díjairól ismert eseményt.

A játék már ingyenesen letölthető PS5-re és Xbox X Series X|S-re az új Mátrix-film promóciójának részeként. A Digital Foundry közelebbről is szemügyre vette, és bizony szemet szúró részletekkel, valamint néhány teljesen eltúlzott számadattal hagyott bennünket.

Több milliárd poligonnal rendelkezikA legjobb az egészben, hogy több milliárd poligonnal rendelkezik, ami hiperrealisztikus megjelenést kölcsönöz mind a karaktereknek, mind a tájnak. Ezek között több mint 7000 újrateremtett épület, 17000 megsemmisíthető jármű az utakon és 35000 gyalogos a városban, közel 10 millió egyedi és sokszorosított elemmel.

A város területe közel 16 négyzetkilométerre terjed ki, kerülete pedig több mint 14 kilométer hosszú. Az egész világot a nap, az égbolt és a fénykibocsátó anyagok világítják meg, éjszaka pedig szinte a teljes megvilágítás az épületek milliónyi ablakából származik.

Ez kétségtelenül egy olyan technikai bravúr, amely megmutatja az Unreal Engine 5 grafikus motorban rejlő lehetőségeket, és olyan technológiák, mint a MetaHuman, a Nanite és a Lumen a buli sztárjai. Érdekes módon ez a második olyan játék a közelmúltban, amely Keanu Reeves nevéhez fűződik, aki a The Matrix Awakens promóciója során elárulta, hogy nem játszott a Cyberpunk 2077-el, ami egyenesen ellentmond a CD Projekt nemrég tett nyilatkozatainak.

Forrás: gamersrd

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu