The Matrix Awakens: itt az első teaser Keanu Reeves-szel! [VIDEO]

A The Matrix Awakens élmény már ingyenesen letölthető előzetesen PS5-re és Xbox Series-re is. Az Unreal Engine 5-tel készült játék a Mátrix feltámadása című film premierjéhez kapcsolódna.

 

Alig néhány nappal ezelőtt a Mátrix-rajongók egy igen különös kiszivárgással örvendeztették meg a Mátrix-rajongókat : The Matrix Awakens , egy Unreal Engine 5-tel készített élmény, amely a PS5 minden erejét kihasználva készül elmerülni abban a világban, amelyet Neóval együtt több mint 20 éve ismerünk. A játék stílusa továbbra is rejtély, de az alkotók szeretnék tovább nyitni az ajtót ebbe az univerzumba, és egy teljesen új teaserrel jelentik be a The Matrix Awakens előzetes letöltését PS5-re és Xbox Series-re .

Ezt maga Keanu Reeves osztja meg egy rövid bemutató videóban, jelezve, hogy az „élményt” mindkét platformra ingyenesen letölthetjük. Persze addig nem tudunk mit kezdeni a programmal, amíg a Geoff Keighley-gálán be nem mutatják, addig ugyanis csak egy nagyon jellegzetes Mátrix-stílusú pultot láthatunk.

Ezen kívül ez arra is szolgált, hogy többet megtudjunk a The Matrix Awakens általános elképzeléséről, hiszen úgy tűnik, hogy egy teljesen új, a történetek közlésére koncentráló élményt fognak bemutatni nekünk a Mátrix film készítői. Az Xbox honlapja is ezt sugallja: „Készüljetek fel, hogy az Unreal Engine 5 segítségével bepillantást nyerjetek az interaktív történetmesélés és szórakoztatás jövőjébe ebben az ingyenes, valós idejű és filmes technológiai demóban, amely a határokat feszegeti”.

Természetesen a Mátrix mindig is arról volt ismert, hogy mindent, amit a technológiáról és a környezetünk érzékeléséről tudunk, egy fokkal magasabb szintre emel, így nem meglepő, hogy a videojátékok területére is eljutottak. Méghozzá nem először, hiszen készült korábban két külsőnézetes akciójáték: az Enter the Matrix és a The Matrix: Path of Neo is a filmek alapján, tovább egy MMORPG: a The Matrix Online is.

Forrás: Geoff Keighley

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu