The Witcher-sorozat: ez a négy új karakter már biztos, hogy szerepel a 3. évadban!

MOZI HÍREK – A Henry Cavill által alakított Riviai Geralt kalandjainak, vagyis a The Witcher új évadának forgatása már megkezdődött.

 

 

A The Witcher-sorozat a Netflixen hatalmas sikert aratott, a második évadnak sikerült diadalmaskodnia azzal, hogy az első hétvégén a globális toplista első helyét szerezte meg a platformon, ezzel fellendítve az első évad nézettségét is. Riviai Geralt rajongói azonban még többre vágytak, és szerencsére megtudtuk, hogy már készül a harmadik évad.

Amellett, hogy megismerhetjük az új Sardinillát (vagyis Geralt lovát), a produkciós cég négy új arcot is megosztott…

…akik a harmadik évadban csatlakoznak a sorozat szereplőihez, hogy életre keltsék Gallatin, Milva, Mistle és Radovid herceg szerepét.

Robbie Amell, akit A kaptár: Raccoon City visszavár című filmben Chris Redfieldként láthattunk, Gallatin szerepében a gerillák élére áll majd Nilfgaard védelmében.

Meng’er Zhang, a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű Legendája című filmben Xu Xialingként megismert színésznő, Milvát, a dryadok által örökbe fogadott vadászlányt fogja alakítani. Hugh Skinner (Geno Namit a Star Wars: VIII. epizód – Az utolsó Jedikben) Radovid herceget, Vizimir király öccsét fogja alakítani, egy jóképű és sármos férfit, egy királyi playboyt, akinek nagyszerű politikai ösztönei vannak. A Patkányok tagját, Mistle-t Christelle Elwin fogja alakítani: ő egy bizalmatlan fiatal nő, aki a gazdagoktól való lopásból él meg a bandájával.

 

A CD Projekt RED egy új The Witcher-játékon dolgozik

 

Az Andrzej Sapkowski irodalmi univerzumában játszódó új akció-kaland-RPG már fejlesztés alatt áll, és mint a múlt hónapban megtudtuk, az Unreal Engine 5-öt fogja használni. Az alkotók által megosztott szűkszavú információk alapján még arra jöhettünk rá, hogy a játék első poszterén megosztott medál egy hiúz.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu