Végre! A God of Warral és más AAA-címekkel bővül a GeForce NOW kínálata!

Emellett az NVIDIA új ingyenes demókkal bővíti szolgáltatáskatalógusát minden GeForce NOW-előfizető számára.

 

 

A játékokkal kapcsolatos szolgáltatások iparágában az NVIDIA a GeForce NOW egyedülálló funkcióinak köszönhetően rést vájt ki magának. A platform minden téren fejlődik, többek között a játékosok számára egy régóta várt lehetőség aktiválásával. Ezen túlmenően az új funkciók a videójáték-katalógust is érintik, amibe ma 8 új cím, köztük a méltán elismert God of War került be.

Miután meghódította a PC-s területet és rekordokat döntött a játékosok számát tekintve, úgy tűnik, Kratos és Atreus a PlayStation ökoszisztémán kívül is nagy sikert aratott.

Most, hogy a GeForce NOW rendszerbe került, a brutális kaland várhatóan 1440p felbontásban fut majd PC-n, 1600p-ben Mac-en és akár 120 FPS-sel mobilon, feltéve, hogy RTX 3080-as tagsággal rendelkezünk. A prémium felhasználók számára a nagyszerű teljesítmény és a látványos grafika garantált az NVIDIA DLSS támogatásának köszönhetően.

A Santa Monica mellett a GeForce NOW olyan játékokból is profitál, mint a MotoGP 22, a Lila’s Sky Ark és a Lumote: The Mastermote Chronicles. Összességében elmondható, hogy az NVIDIA szolgáltatásának katalógusa egyre bővül – íme a ma bemutatott játékok:

  • Lila’s Sky Ark (Új a Steamen)
  • Lumote: The Mastermote Chronicles (Új a Steamen)
  • MotoGP22 (Új a Steamen)
  • Terraformers (Új a Steamen)
  • Warstride Challenges (Új a Steamen)
  • EQI (Steam)
  • God of War (Steam és Epic Games Store)
  • Twin Mirror (Steam és Epic Games Store)

 

Ha a GeForce NOW segítségével szeretnél hozzáférni a Kratos és Atreus élményhez, akkor ajánljuk figyelmedbe a God of War PC-s változatáról írott tesztünket! Így felkészíthetünk egy olyan kalandra, amely nemcsak kiváló portnak bizonyul, hanem feleleveníti a PlayStation ikonikus karakterének brutalitását is.

Forrás: Android Headlines

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu