A Trek To Yomi kiadója így figurázta ki Twitteren a Sonic Origins-t

A Devolver Digitalnak is szembetűnt, hogy milyen kaotikus a Sonic Origins DLC-inek előrendelése. A kiadó így erre utalva egy humoros Twitter posztban reklámozta a Trek To Yomit.

 

A Trek To Yomi kiadójának van humora. A Sonic Origins előrendelési terve igen furcsa, zavaros és kaotikus. Számos olyan, extra tartalmat építettek be a retro játék új kiadásába, amely az alap, azaz a Standard Editionben nem szerepel, tehát ahhoz, hogy teljességében kiélvezhessük a játékot meg kell vásárolnunk a Digital Deluxe Editiont, ami viszont lényegesen drágább. Mondani se kell, hogy a rajongók nem éppen örültek ennek a megoldásnak.

A Trek To Yomi kiadója, a Devolver Digital pedig kapott a lehetőségen és egy Twitter posztban figurázta ki a Sonic eladási stratégiáját.

 

 

A Trek To Yomi marketingjének kifejezetten jót tehetett ez a lépésük, ugyanis nagyon sok reakciót kapott a poszt, amely szórakoztatóan reagálta le a Sonic által okozott kavarodást és állította kontrasztba a saját egyszerű kiadási tervével.

A Trek To Yomi a tervek szerint 2022. május 5-én jelenik meg PS5-re, PS4-re, PC-re, Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra. Eközben a Sonic Origins június 23-án érkezik – ugyanazon a napon, amikor a SEGA kék sündisznója a 30. évfordulóját ünnepli.

Forrás: PSU

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu