Amber Heard beismerte, hogy megütötte Johnny Deppet – mi lesz a sztár tönkretett karrierjével?

MOZI HÍREK – „Nőj már fel, Johnny!” – mondta kedvesen Amber Heard, miután egy felvételen elismerte, hogy megütötte Johnny Deppet, aki azt mondta, ezek után már sosem akar majd visszatérni Jack Sparrow szerepébe A Karib-tenger kalózai filmekben…

 

 

Amber Heard és Johnny Depp házassága alig másfél évig tartott, a kettejük között kirobbant jogi atomháború viszont képtelen csitulni. A színész pár napja a bíróságon kijelentette, hogy a Disney semmit sem tudna neki felajánlani, ami meggyőzné arról, hogy visszatérjen Jack Sparrow ikonikus szerepébe a Karib-tenger kalózai franchise-ban. Depp ezt a beismerést a Heard elleni rágalmazási perének – amely keretében 50 millió dollárra pereli volt kedvesét – keresztkérdései során tette (a Variety információi alapján).

„Az a helyzet, Mr. Depp, hogy ha a Disney 300 millió dollárral és egymillió alpakával keresné meg önt, semmi a világon nem tudná rávenni arra, hogy visszamenjen és dolgozzon a Disneyvel egy Karib-tenger kalózai filmben? Igaz?” Amber Heard ügyvédje, Ben Rottenborn kérdezte Deppet az eljárás során.

„Ez igaz, Mr. Rottenborn” – válaszolta Depp.

Depp rágalmazásért perli volt feleségét, Amber Heardot, miután 2018-ban a Washington Postban megjelent írásában részletezte az állítólagos bántalmazást, amit elszenvedett. Bár a nő soha nem említi név szerint Johnny Deppet, a színész úgy véli, hogy a cikk nagyban károsította a karrierjét, ami Jack Sparrow szerepének elvesztésébe került A Karib-tenger kalózai 6-ban.

„Igazán együgyű lennék, ha nem gondolnám, hogy Heard kisasszony szavainak nem volt alapvető hatása a karrieremre, akár megemlítették a nevemet, akár nem” – mondta Depp, hozzátéve, hogy szerinte a karrierjének „vége” volt attól a másodperctől kezdve, „amikor a vádak ellenem megfogalmazódtak”.

„Amint ez megtörtént, elvesztem” – folytatta a színész.

 

 

 

 

„Nem számít, hogy mi lesz a per kimenetele, ezt a stigmát fogom hordozni életem hátralévő részében… Beperelem őt rágalmazás és a különböző valótlanságok állítása miatt, amelyeket arra használt, hogy véget vessen az életemnek”.

Johnny Depp a vallomásában kifejtette, hogy annak ellenére, hogy a Disney megtartotta Jack Sparrow imázsát a franchise minden csatornáján, őt magát elkaszálták. „Nem távolították el a karakteremet a [különböző Disney-parkokban megtekinthető] kirándulásokról” – mondta. „Nem állították le a Jack Sparrow kapitányt ábrázoló babák árusítását. Semmit sem állítottak le. Csak azt nem akarták, hogy bármilyen nyom maradjon, ami a személyemre utalhat.”

 

Heard ütött, de nem úgy…?

 

A per következő napján még sokkolóbb információk kerültek nyilvánosságra. Egy hangfelvételen, amelyet feltehetőleg Johnny Depp készített a Hearddel folytatott egyik veszekedésükről, a színésznő elismerte: megütötte volt kedvesét.

Az esküdtszéknek lejátszott felvételen először hallhatták Heard hangját – ő később fog tanúskodni az ügyben. Az egyik klipben Heard azt mondja Deppnek: „Nem ütöttelek meg. Sajnálom, hogy nem ütöttem meg az arcodat egy rendes pofonnal. Megütöttelek, [de] nem [ököllel] ütöttelek meg.”

Miután polemizáltak egy sort azon, mi számít ütésnek, Heard – aki, úgy tűnik, a verbális abúzustól sem riad vissza – , még kedvesen odavágott:

„Egy kib*szott kisbaba vagy!”

Heard kiabálva folytatta : „Olyan vagy, mint egy csecsemő! Nőj már fel, Johnny!”

Amikor Johnny Depp a felvételen szembesítette vele, hogy fizikai verekedés volt, Heard elismerte a dolgot: „Tényleg fizikai verekedést kezdtem.”

Ráadásul ez csupán egy volt Amber Heardnek a hosszú tárgyalási napon bemutatott agresszív megnyilvánulásainak sorában. Egy másik alkalommal – Depp elbeszélése szerint – a fürdőszobaajtót rúgta a fejéhez; máskor az orrát törte be, sőt, az egyik ujjából is levágott egy darabot, amikor üres üveggel hajigálta meg A Karib-tenger kalózainak egykori sztárját.

Minderről bőséges bizonyítékkal – fotókkal, kórházi látleletekkel – is szolgált Johnny Depp, akinek a vádjait egyelőre a tanúvallomások is megerősíteni látszanak. Persze az ügynek még koránt sincs vége: hamarosan megismerhetjük Amber Heard álláspontját is.

Aki esetleg bővebben szeretne hallani a témáról, annak ajánlom a Daily Mail remek összegzése, amely számba veszi az összes esetet és a két fél motivációját – a linket lásd eggyel lejjebb!

Forrás: Variety, Daily Mail

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu