Overwatch 2: elégedetlenek a rajongók a felújított OW 1 pályákkal?!

Egy Overwatch 2 bétajátékos egymás melletti képeken mutatta meg a legfontosabb különbségeket az eredeti Overwatch térképek és új társaik között, a közösség pedig nincs elragadtatva.

 

 

Az Activision Blizzard már nagyon készül, hogy kiadja az Overwatch 2-t. Ennek köszönhetően a hős shooter nemrég PvP bétát kapott, a játékosok pedig nem győzik összehasonlítgatni a folytatást az eredetivel. Egy Overwatch 2 rajongó rámutatott néhány kulcsfontosságú különbségre az eredeti pályák és az OW 2-ben szereplő új változataik között.

A Reddit-felhasználó WhatDoesACowSay néhány nappal ezelőtt megosztott képeket az OW és az OW 2 pályáiról egymás mellett, és azóta a közösség számos tagja vitatkozik a közelgő folytatás szükségességéről.

Mindegyik térkép kulcsfontosságú helyszíneit három-négy képen keresztül mutatják be a kulcsfontosságú helyszíneket,Bár az eredeti pályák és Overwatch 2-s társaik között vannak más figyelemre méltó változások is, a WhatDoesACowSay által kiemelt legfontosabb különbség az egyik játékhoz képest a másikhoz képest a világítás.

A WhatDoesACowSay kilenc pályára összpontosít a Reddit-posztban, amelyek mindegyike egy-egy a folytatásba átvitt OW 1 térképet mutat. A képek az Eichenwalde, a Lijiang Tower, a Dorado, a Route 66, a Watchpoint Gibraltar, a King’s Row, az Ilios és az Oasis eltéréseit mutatják, az Overwatch 2 játékosai pedig a Colosseót is bevették, hogy összehasonlítsák a többivel. Bár a mellékelt Overwatch-térképek az Activision Blizzard által az 5v5-ös csatákhoz hozott legújabb tervezési döntéseket mutatják, a legtöbb Overwatch-rajongó figyelmét a megújult térképek világítása keltette fel.

A napszak megváltoztatásán túl nem sok fejlődést tapasztaltak a játékosok, ami miatt egyesek elégedetlenségüknek adtak hangot.

Egyes rajongók a fotók alapján azt találgatták, hogy az OW 2 egyelőre inkább apró frissítésnek, ráncfelvarrásnak tűnik, mint egy teljesen új játéknak. Ugyanakkor ne felejtsük el, hogy az Overwatch 2 még mindig bőven fejlesztés alatt áll – a megjelenés lehetséges dátumát sem ismerjük – , így aztán az Activision Blizzardnak még bőven lesz ideje és lehetősége egyedibbé tenni a visszatérő pályákat (is).

Forrás: Reddit

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu