Vajon lesz második évad a Holdlovagból? A címszereplő Oscar Isaac válaszolt!

MOZI HÍREK – Nemrég végződött a Holdlovag című Marvel-sorozat Disney Plus-on és most megkérdezték Oscar Isaac színészt, a cím- és főszerepet alakító sztár, hogy vajon várható-e újabb évad belőle?

 

Oscar Isaac szertefoszlatta azon reményeket, hogy a Marvel Disney+ sorozatának, a Holdlovagnak lesz második évada. Legalábbis a közeljövőben nem. A Radio Timesnak nyilatkozva Isaac, aki a címszereplő szuperhőst és különböző alteregóit alakítja a sorozatban, megerősítette, hogy a Marvel Studios nem dolgozik a Holdlovag 2. évadján.

„Tudod, azt hiszem, úgy közelítettük meg a dolgot, hogy ‘ez a történet’. És tegyünk le mindent az asztalra ezzel a sztorival kapcsolatban. Egyértelműen nincsenek hivatalos tervek a folytatásra. Azt hiszem, ez attól függ, hogy mi lesz a történet.”

Mindig is várható volt, hogy a Holdlovag inkább egy limitált sorozat lesz, mint egy folyamatos franchise. Bár sok rajongó remélte, hogy ezek a tervek megváltoztak, miután kiszúrták, hogy a Moon Knight sorozatfináléjának listáját nemrég „sorozatról” „évadra” változtatták. Sajnos Oscar Isaac szerint ez nem így van, és a Holdlovag egy egyszeri, zárt sorozat lesz.

Ennek ellenére Oscar Isaac gyorsan elmondta, hogy imádta a Marvel-szerepet játszani, és hogy szívesen visszatérne, ha megtalálnák a megfelelő sztorit.

„Ettől függetlenül imádok Steven lenni. Egyszerűen imádom. Egyszerűen, fizikailag, annyira jó érzés őt alakítani. Szóval, tudod, ha lenne egy történet, aminek tényleg lenne értelme, szívesen részt vennék benne”.”

Természetesen az, hogy jelenleg nem tervezik a Holdlovag-sorozat folytatását, nem jelenti azt, hogy a karakter nem fog felbukkanni a jövőbeli Marvel-projektekben. Mivel az MCU tovább bővül és olyan karaktereket mutat be, mint például a Werewolf By Night, kétségtelenül rengeteg lehetőség lesz Steven Grant felbukkanására.

A Holdlovagban Oscar Isaac Steven Grant szerepét alakítja, aki egy gátlásos, munkahelyén és magánéletében is balekként aposztrofálható múzeumi szuvenírboltos alkalmazott, aki rájön, hogy disszociatív identitászavarban (DID) szenved. Isaac tehát Oscar Steven Grantet és a zsoldos Marc Spectort alakítja, ugyanannak az embernek két alternatív személyiségét, akik szuperhős alteregókkal is rendelkeznek, miután alkut kötöttek az egyiptomi istennel, Khonshuval.

Marc/Steven belekeveredik egy halálos rejtélybe, amely az egyiptomi isteneket érinti, és ahol szembe kell nézniük az Ethan Hawke által alakított gonosz szektavezérrel, Arthur Harrow-val. A Jeremy Slater által a Disney+ számára készített filmben a többi szereplő között May Calamawy, Karim El Hakim, F. Murray Abraham, Ann Akinjirin, David Ganly, Khalid Abdalla, Gaspard Ulliel, Antonia Salib, Fernanda Andrade, Rey Lucas, Sofia Danu és Saba Mubarak látható.

A Holdlovag hat epizódból áll, és május 4-én ért drámai véget. A sorozat pozitív kritikákat kapott, a kritikusok különösen Oscar Isaac és Ethan Hawke alakítását emelték ki, a sorozat pedig saját, egyedi identitást vájt ki magának az MCU keretein belül. A sorozatról saját kritikájánkat itt olvashatjátok.

Bár a Holdlovag könnyen lehet, hogy a Marvel-hős első és egyben utolsó szóló szereplése lesz, de mivel ez az MCU, előbb-utóbb biztosan újra találkozunk vele. Reméljük, hogy így lesz.

Ami pedig a Disney Plus-t illeti, Magyarországra elvileg idén, nyáron érkezik majd a „Mikiegeres” csatorna.

Forrás: Radio Times

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu