A Fiúk színészét sokkolta, amit karaktere a 3. évadban tett! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Chace Crawford A Fiúkból részletesen kifejtette, milyen is volt elfogyasztani egy élő polipot a 3. epizódban…

 

 

VIGYÁZAT! Spoiler-veszély, szóval ha nem láttad még a Fiúk 3. évadának elérhető részeit, ne olvass tovább!

A Fiúk visszatért a harmadik évaddal, és a Prime Videón debütált első három epizódban A Mélység nehéz helyzetbe került. Ahhoz, hogy újra jóban legyen A Hetekkel, meg kellett ennie legjobb barátját, egy Timothy nevű polipot. A színészt eléggé megrázta az esemény, és valljuk be, kevés hasonlóan visszataszító jelenetet találunk a szériában, pedig igencsak naturalista produkció.

Bár a jelenet elég gyomorforgató, ne aggódj, a színész Chace Crawford nem egy igazi polipot eszik meg – ez nem az Old Boy.

Azonban a jelenet életre keltésének tényleges folyamata – mielőtt a CG-t hozzáadták volna – még mindig trükkös volt.

Mielőtt a digitális effekteket hozzáadták volna, Crawfordnak még mindig hamis csápokat kellett rágcsálnia, hogy a jelenet forgatása a lehető leghitelesebb legyen. „Stephan (Fleet), az effektes srácunk – akit Emmy-díjra jelöltek – elképesztő” – mondta Crawford a GameSpotnak. „Valójában rengeteg teszt volt előtte, de olyanok voltak, hogy >>Szóval ezek a csápok mochiból vannak. Kipróbálnád ezeket?<<„

Crawfordnak eredetileg viszonylag merev csápokat kellett mochiból készítenie; az igazi undorító pillanat az volt, amikor beleharapott a fejlábúba, és fekete tinta jött ki belőle. Crawford szerint ez juharszirup volt festékkel keverve, ami azért szintén nem a legfinomabb dolog a világon.

Azon túl, hogy furcsa dolgok voltak a szájában, Crawfordnak volt néhány arckiegészítője is.

„Csak a zsinórokat és a ragasztószalagot szeretjük.”

A zsinórokat Crawford arcára erősítették, és ahogy a mű polipot ette, az effektcsapat húzta a zsinórokat, így úgy tűnt, mintha valami rángatná az arcát. Az utómunkálatok során csápokat adtak hozzá.

„Volt egy teljes próba, és volt egy igazi tengerikaja-torony, ami nyolc óra után elég undorító” – folytatta Crawford. „De a kaja, amit ettünk – mint Colby (Minifie), aki Ashley-t játssza, fenomenális – ő vegán. Szóval az egészet vegánra csinálták. És a lányok imádták. Olyanok voltak, hogy >>Ó, ez nagyszerű<<, és közben én undorodtam. Szóval ez volt, nagyon jó móka volt.”

Ezt a jelenetet – ahogy A Fiúk összes elérhető epizódját – a Prime Videón tekintheted meg. Az 1-3. epizód június 3-án került a képernyőre, a többi epizód pedig heti bontásban, péntekenként jelenik majd meg.

Forrás: Latest Game Stories

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu