Működés közben is láthatjuk az F1 Manager 2022-t [VIDEO]

Az első menedzserjáték évtizedek után a Formula-1 körül; és ennek semmi köze sincs az Electronic Arts és a Codemasters F1 22-jéhez (itt már érzékelhető az EA hatása a sorozatra…).

 

Három hónapja, a bejelentéskor már összefoglaltuk, hogy miről szól a játék: „Az F1 Manager 2022-ben kiválaszthatjuk a csapatunkat, hogy aztán annak alkalmazottjait és pilótáit mi kezelhessük. Teljes F1-es licencelés, illetve hiteles prezentáció vár ránk, így a Frontier azt mondja, hogy nem csak játszani fogunk a játékkal, hanem át is fogjuk élni azt. A karrier módban győzelemre kell vezetnünk a csapatot. Mindegy, hogy melyik csapatot választjuk: a Haas-szal a mezőny végén kell küzdenünk, míg a Mercedes az élmezőnyben újabb bajnoki címeket vár majd el tőlünk. Le kell nyűgöznünk az igazgatóságot azzal, hogy a szezon során kitűzött célokat teljesítjük.

A konstruktőri csapatunk főhadiszállása sem elfelejtendő. Innen fogjuk nyomon követni a csapat minden egyes részletét. Monitorozhatjuk a pilótánk és a stáb teljesítményét, pozitívan tarthatjuk a csapatunk pénzügyi egyenlegét, felbérelhetjük a legjobb embereket a többi csapatból, és így lépéselőnyben lehetünk a következő versenyek során. Az új, 2022-től látható autók sokkal szorosabb versenyeket ígérhetnek, és a gyárban új alkatrészeket is felpakolhatunk rájuk. A mérnöki megközelítéstől függ, hogy milyen teljesítményre lesz képes az autó. (Például Monzában minél alacsoyabb leszorítóerő kell, így ha maximum szárnyakat teszünk rá mint mondjuk az utcai Monacóban, akkor az egyenesekben elzúg mellettünk mindenki.)

Kiegyensúlyozott rendszert fejlesztünk, vagy a fejlődést igénylő területekre koncentrálunk? A rajttól a kockás zászlóig mi leszünk a nyeregben: mi döntünk arról, hogy mikor boxoljanak a pilótáink, milyen gumikeverékeket használjanak, de fel kell a dinamikus eseményekre (időjárás, változó pályakörülmények) készülni. Hiperrealisztikus szimulációt igérnek hiteles közvetítési minőséggel.”

A videóból is erősen átjön, hogy itt bizony az infrastruktúra és a stratégia fontosabb szereppel bír, továbbá a junior pilóták sincsenek úgy elhanyagolva, mint a „normális” F1 játékban (továbbá az arcok is korrektnek festenek). Az F1 Manager 22 amúgy augusztus 25-én jön: a Frontier Developments PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam, Epic Games Store), PlayStation 4-re és Xbox One-ra fogja kihozni.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu