King Arthur: Knight’s Tale: ingyenes tartalmi frissítést kapott a játék és a Geforce Now-ra is felkerült

A NeocoreGames bejelentette, hogy a King Arthur: Knight’s Tale első ingyenes szezonális tartalomfrissítése – a The Chained God – mostantól minden játékos számára elérhető a Steamen. A King Arthur: Knight’s Tale egyben 35% kedvezménnyel kapható a Steam éves nyári leárazásán. Még jobb hír azoknak, akiknek gyengébb gépük van, viszont Geforce Now előfizetők, hogy a játék végre felkerült az Nvidia játékstreaming katalógusának szolgáltatásába.

 

A Leláncolt Istenben a játékosok átveszik a szerepet, és képesek játszani a hatalmas fomoriak, Avalon brutális és félelmetes óriásaiként – a Kerekasztal Lovagjai fő ellenséges frakciójaként. A frissítés a novellaküldetések vadonatúj láncolatát és egyéb változtatásokat és kiegészítéseket tartalmaz:

  •  A novellaküldetések vadonatúj lánca
  • Átdolgozott végjáték több tucat új térképpel
  • Jelentősen csökkentett telepítési méret
  • Új játékmechanika
  • Új, magas szintű elemek
  • Új épület Camelotban
  • Egyenlegváltozások

A King Arthur: Knight’s Tale a körökre osztott taktikai játékok és a hagyományos, karakterközpontú RPG-k egyedülálló hibridje. A Knight’s Tale egy klasszikus Artúr mitológiai történet modern újragondolása egy rendkívül sötét, dark fantasy világban, amelyben egyben csavar a hagyományos lovagi fantasy meséken is.

A King Arthur: Knight’s Tale egy későbbi időpontban érkezik PlayStation 5-re és Xbox Series S|X-re.

A másik hír a King Arthur: Knight’s Tale-ről, hogy végre megjelent a Geforce Now-on, így azok a játékosok, akik előfizettek erre a szolgáltatásra, ezen keresztül játszhatják a játékot. Ennél a játéknál ez egy igen jelentős lépés, mivel a játék különösen lassan töltődött be gyengébb PC-ken, és jelentős frame rate dropok is vannak a nem túl jó optimalizálás miatt.

A King Arthur: Knight’s Tale tesztünket itt olvashatjátok el.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu