A hamarosan érkező A Plague Tale: Requiem rengeteg izgalmat és drámát ígér! [VIDEO]

Az A Plague Tale: Requiem vezető írója Amicia és Hugo Provence-ba, a játék egyik helyszínére vezető útjáról mesélt.

 

 

Az A Plague Tale: Requiemnek sikerült visszarepítenie minket a középkori Franciaországba egy hiperrealisztikus első trailerrel, de az Asobo Studio a következő játékáról szóló információkat egy gameplay-jel szerette volna kiegészíteni (lásd a cikk végén), amely amellett, hogy megerősítette az október 18-i megjelenést, a rész szívszorító történetét is megmutatta.

Hugónak ellen kell majd állnia a képességeinek, Amicia pedig traumatikus élményekkel szembesül.

Itt láthattuk, ahogy Amicia és Hugo megpróbálnak túlélni egy olyan világban, ahol vérszomjas patkányoktól kezdve a nem kevésbé vérszomjam emberekig sok ellenséggel kerülnek szembe, akik többször is megpróbálják majd elfogni a testvéreket. A játék vezető írója, Sébastien Renard azonban más szempontokat is elárult, amelyek megnehezítik majd a főszereplők útját.

A kisöccsel kezdve a profi felidéz néhány játékmenet-felvételt, és a PlayStation blogon így kommentálja: „Hugo képességei fejlődnek – küzdeni fog, hogy kordában tartsa őket, és időnként a padlóra küldik. Miközben kulcsfontosságúak lesznek a veszélyes helyzetekből való meneküléshez, a fiatalembernek ellen kell állnia annak a kockázatnak, hogy engedjen az erejének.”

Amicia esetében Renard azt mondja, hogy „nem lesz más választása, minthogy elfogadja az egyetlen szerepet, amit fel tud vállalni – de meg kell majd birkóznia az ezzel járó traumatikus érzelmekkel. A karaktereink nem emberfelettiek, és mindkét főszereplő meg fogja fizetni az árat, ami a hőssé válással jár.” Az A Plague Tale: Requiem legutóbbi játékmenet-előzetese viszont egy olyan területet mutatott be nekünk, amely bár tökéletesnek tűnik, számos veszélynek fogja kitenni Amiciát és Hugót.

Most Renard megerősítette, hogy ez Provence, de nem ez lesz az egyetlen terület, amit az A Plague Tale: Requiemben meglátogatunk.

Egyelőre annyi biztos, hogy azok a játékosok, akiknek tetszett az Asobo Studio által fejlesztett előzményjáték, jó okot találnak arra, hogy az A Plague Tale: Requiemet is kipróbálják. A stúdió ugyanis az NVIDIA-val való együttműködésnek köszönhetően továbbfejlesztett grafikával rendelkezik majd.

Forrás: PlayStation.Blog

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu