Kiszivárgott, hogy mi vár ránk a PlayStation VR2 dobozában? Nem!

Jó, itt értelemszerűen nem kizárólag a virtuális valóság-headsetre gondolunk (elvégre azért fogunk fizetni még ki tudja, hogy mennyit, ugyanis a Sony nem közölte még a PSVR2 árát…), hanem például a kábelre, vagy annak hosszára…

 

A PlayStation VR2 esetében a Sony már elindította a marketinget, de azért egy jelentősnek nevezhető tényező az eddigi sajtóanyagokból kimaradt. A kábel – mégis milyen hosszú lesz ez? Egy indie stúdió jóvoltából kiszivárgott kép viszont erre is fényt deríthet, továbbá azt is megtudhattuk, hogy a headset mellé mit kapunk a csomagolásban, amikor leszurkolunk érte minimum 120 ezer forintot (mert kizárt, hogy 300 eurónál olcsóbb legyen; a 2016 októberében elindult első modell is 400 eurós árral nyitott!).

A Reddit megmentette a lent látható képet, amin a PlayStation VR2 mellett például magát a kábelt is láthatjuk. A Sony még egyetlen betűt nem közölt ennek hosszáról, de a Reddites számítások szerint az eredeti PlayStation VR kábelénél (ami 4,4 méter hosszú) hosszabb lesz ez. A kábelen nem látni a hangerőszabályozáshoz használt gombokat, csúszkát, így lehetséges, hogy közvetlenül a PlayStation VR2-n belül kezelhetjük majd a hangerőt.

Az új Sense kontrollerek mellé pedig csuklópántok járnak. A PlayStation VR2, illetve a két Sense kontroller mellett a csomagban pár másik kábel is lehet. Az egyik egy USB-kábel lehet, feltehetőleg a Sense kontrollerek feltöltése céljából. A második csomag tartalmát nehéz már kisilabizálni. Ez lehet egy másik USB-kábel, vagy esetleg egy pakk egyszerű füldugó a headsethez. Mivel a PlayStation VR2 nem rendelkezik alapból hanggal, egy 3,5mm-es sztereó csatlakozóval rá kell kötnünk egy fül/fejhallgatót.

Ja, az indie stúdió, ami kiszivárogtatta a képet (Bit Planet Games), azóta már eltüntette a Twitterről a fotót, de mivel újraposztolták, hogy PlayStation VR2-re hozzák az Ultrawings 2-t, szinte fix, hogy érintettek a fejlesztésben. És magáról a headsetről amúgy még azt sem tudjuk, hogy idén, vagy 2023 elején jut-e el a boltokba…

A csavar a legvégére. A stúdió szerint kamu

Forrás: PSL

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu