Code Name Banshee: friss, pörgős trailert kapott a Banderas-mozi [VIDEO]

MOZI HÍREK – Egy egykori kormányzati bérgyilkos bukkan fel újra a Code Name Banshee című filmben, amely 2022. július 1-jén, vagyis a mai napon kerül az amerikai mozikba.

 

 

A Code Name Banshee csendben, szinte lopakodva érkezett, akár egy valódi bérgyilkos. A sztori szerint egy titkos CIA-összeesküvés fenyegeti Calebet, egy korábbi kormányzati bérgyilkost, akinek vérdíjat tűztek ki a fejére. Ahogy Caleb egyre többet tud meg az összeesküvésről védence, Banshee segítségével, Caleb lányával együtt össze kell fogniuk a túlélés érdekében.

A Code Name Banshee főszereplői Antonio Banderas, Jaime King, Tommy Flanagan, Kim DeLonghi, Catherine Davis és Dylan Flashner. A filmet Jon Keeyes rendezte és Matthew Rogers írta.

„Össze kell fogniuk, ha túl akarják élni a titkos CIA-összeesküvést, amely azzal fenyeget, hogy elpusztítja őket.”

A hivatalos szinopszis a következő: „Caleb (Banderas), egy bujkáló egykori kormányzati bérgyilkos újra felbukkan, amikor pártfogoltja, a Banshee (King) néven ismert, szintén halálos gyilkos felfedezi, hogy Caleb fejére vérdíjat tűztek ki, amit a nagyhatalmú zsoldos, Anthony (Flanagan) most be akar szedni. Calebnek és Banshee-nek hátra kell hagyniuk a múltat, és még egyszer utoljára össze kell fogniuk, Caleb lányával, Hailey-vel (Davis) együtt, ha túl akarják élni a titkos CIA-összeesküvést, amely azzal fenyeget, hogy elpusztítja őket.”

Mint írtuk, a Code Name Banshee tehát 2022. július elsején kerül a mozikba, ám a készítők előtte még egy rövid, exkluzív klippel is kedveskedtek a közönségnek. Az akciódús kis jelenetből nem sokat tudunk meg a film sztorijáról, ugyanakkor kapunk némi kis ízleítőt a hangulatából, no meg a pörgős akcióból, amit joggal várhattunk tőle. A klipet alább tekintheted meg, a film teljes trailerével együtt.

Forrás: Screen Media

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu