Avatar: A víz útja: még egy döbbenetes visszatérő az első filmből!

MOZI HÍREK – Stephen Lang az Empire magazinnal beszélgetve sok mindent elárult arról, hogy mire készülnek a betolakodók az Avatar új részében.

 

 

Az Empire magazin újabb ízelítőt adott a hamarosan megjelenő Avatar: A víz útjából, méghozzá ezúttal a rosszfiúk vonatkozásában! Stephen Lang leült, hogy eláruljon néhány részletet visszatérő karakteréről, Miles Quaritch-ről, aki nem csak visszatért, de még fenyegetőbb, mint valaha!

Azoknak, akiknek szükségük van egy kis felfrissítésre, Miles Quaritch Jake Sully szigorú, de humánus feletteseként indult.

Az RDA (Resources Development Administration – Erőforrás-fejlesztési Hivatal) katonai parancsnokaként ő volt az emberi faj minden gonoszságának arca. Sebhelyes arcával és keményfiús viselkedésével, hatalmas mech-páncélzatban, ő volt a végső ellenfél, aki szembeszállt Jake-kel és a Na’vikkal. Ám mint sok más történetben, ahol a jó győzedelmeskedik a gonosz felett, végül ő is elpusztult.

Miután leszámolt Jake-kel és fölénybe került, Neytiri két nyílvesszővel lelőtte. A nézők azt hitték, hogy ezzel vége, egészen addig, amíg az Avatar: A víz útja című film trailerében meg nem láttunk egy ismerős arcot. Vagyis egy ismerős arcot egy új, kék bőrben! Lang részletezi a karaktert az Empire-vel.

„Nagyobb, kékebb és dühösebb. Lehet, hogy kicsit alázatosabb is. Ha két na’vi nyílvesszőt kapsz a mellkasodba, az hatással lesz rád”.

Az Empire szerint Quaritch sem az egyetlen, akinek friss, új külseje van. Egy egész sor rekombinánssal (Recoms) csatlakozott, olyan avatárokkal, akik emberi katonák emlékeit kapták. Ez teljesen új lehetőségeket nyit meg az RDA számára. Vajon ezek a katonák még nagyon is élnek? Talán Quartichot az utolsó pillanatban megmentették, amit egy flashbackben láthatunk majd? Vagy őt is, mint a többi katonát, visszahozták a halálból, új testben? Akárhogy is, Lang szerint ez az új test még fenyegetőbbé teszi a karakterét.

Az Empire és Lang további részleteket árulnak el arról, hogy az RDA mit csinált az Avatar és az Avatar: A víz útja között eltelt években. Azóta felépítettek egy teljesen új várost, a Bridgeheadet, egy gyárral, amely 3D nyomtatással készít fegyvereket és egyéb eszközöket, hogy segítse őket. A tét egyre csak nő, és ezzel együtt az RDA és az árnyék, amit a Pandorára vetnek.

„Egy armadával érkeznek, hogy visszaszerezzék azt, amitől megfosztották őket.”

Az Empire Avatar: A víz útja című száma további részletekkel és exkluzív ízelítőkkel szolgál James Cameron kasszasiker-titánjának közelgő folytatásából. A magazin július 7-én mutatkozik be, és exkluzív első pillantásokat hirdet a filmbe, interjúkkal magával James Cameronnal, valamint a szereplőkkel és a stábbal. Néhány napja már megtudhattuk, hogy Sigourney Weaver is visszatér az új filmben.

Az Avatar: A víz útja című filmben a visszatérő szereplők, Sam Worthington, Zoe Saldana, Giovanni Ribisi és Matt Gerald mellett az újonc Kate Winslet, Edie Falco, Michelle Yeoh, Cliff Curtis és Vin Diesel is feltűnik. Az Avatar: A víz útja 2022. december 16-án kerül a mozikba.

Forrás: Empire

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu