PlayStation Plus Extra, Premium: szivárognak a júliusi játékok?

Hadd kérdezzük már meg a Sony-tól: miért nem lehet havi egy posztban elintézni a bejelentést, hogy mivel bővül a három szintű szolgáltatásuk?!

 

A PlayStation Plus Essential, azaz a régi PS Plus játékainak bejelentése megmaradt a hónap első keddjét megelőző szerdán (azért írjuk így, mert már volt, hogy elsejére esett…), de ott van a középső szintű PlayStation Plus Extra, ahol PlayStation 4 és PlayStation 5 játékokat lehet elérni, míg a PlayStation Plus Premium a PS1-es, PS2-es és PSP-s címeket helyileg futtatja, a PS3-asokat pedig a felhőből streameli számunkra (igaz, a pletykák erősen arra mutatnak, hogy lesz helyi emuláció is…).

Valószínűleg a Sony a hónap közepén fogja a PlayStation Plus/Extra címek bejelentését megejteni, ami szerintünk hülyeség, mert jobb ötlet lenne mindent egy helyen megtalálni, így nem kellene keresgélni, hogy a magasabb előfizetési kategóriával rendelkező játékosok milyen bővítésekre számíthatnak. Mindegy, a ResetEra fórumon felbukkant, hogy mivel erősödhet a PlayStation Plus Extra kínálat. Tény, az illető messze nincs a francia Dealabsen látott billbil-kunhoz (akitől már komolyan trend, hogy a hivatalos bejelentés előtt egy-két nappal látjuk a listát, nekünk meg csak frissíteni kell az eredeti írásunkat!) hasonló szinten, de adjunk neki is egy esélyt.

Az illető szerint a Stray, a Final Fantasy VII Remake Intergrade, az Assassin’s Creed IV: Black Flag, az Assassin’s Creed Unity, az Assassin’s Creed: Freedom Cry, az Assassin’s Creed: The Ezio Collection, továbbá a Saints Row IV: Re-Elected érkezik a szolgáltatásra, és úgy látja, hogy a PlayStation Plus Premium bővítését is azonos időpontban közli a Sony, és mivel a listán nincsen ilyen kategóriájú játék, nem tudjuk, hogy ott mi jöhet. A szivárogtató szerint július 19-én lesz a frissítés.

Az Insomniac Games eközben a Resistance 2-ről tweetelt, így esélyes, hogy ez lesz az egyik PlayStation Plus Premium játék, de a ResetErások megtalálták a LocoRoco Midnight Carnivalt PlayStation 5-re és PlayStation 4-re. Mivel ez egy PSP-s cím, esélyes, hogy ezzel bővül a kínálat, és talán a szintén PSP-s Ridge Racer 2 is bejut (mivel ez még mindig nem történt meg, és már meg lett találva…).

Mindez még nem hivatalos.

Forrás: WCCFTech, PSL, PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu