Kirsten Dunst és Jesse Plemons immár nem csak a vásznon alakítanak házaspárt!

MOZI HÍREK – Kirsten Dunst és Jesse Plemons összeházasodtak, miután a Fargo második évadában találkoztak.

 

 

Kirsten Dunst és Jesse Plemons összeházasodtak. Előbbi csapata megerősítette a hírt a The Hollywood Reporternek. Dunst és Plemons kapcsolata azután kezdődött, hogy a kritikusok által is elismert Fargo második évadának forgatásán találkoztak.

A pár 2016-ban kezdett randizni, nem sokkal a tévés évad levetítése után. Egy évvel kapcsolatuk kezdete után eljegyezték egymást.

A színészeknek két közös fiuk van. Legidősebb gyermekük, Ennis 4 éves, míg második fiuk, James 14 hónapos. Az esküvővel kapcsolatos konkrétumokat még nem árulták el, képeket sem láthattunk.

Dunst még februárban beszélt a Los Angeles Timesnak arról, hogy hamarosan össze akarja kötni az életét vőlegényével. Az interjúra a pár első Oscar-jelölése miatt került sor, mindketten a Netflix A kutya karmai közt című westernjében nyújtott alakításukért – ahol, hogy-hogy nem, éppen szintén egy házaspárt alakítottak.

Dunst arról beszélt, hogy ő és Plemons már házasnak tekintik magukat.

A Los Angeles Timesnak elmondta: „férjnek és feleségnek hívjuk egymást. De most már össze kell házasodnunk. Ez nevetséges. Egyszerűen csak még nem terveztük az esküvőt. Volt a COVID, aztán született még egy gyerekünk. Nem akartam terhes lenni, megházasodni, bulit tartani, és nem tudtam volna mindenkivel együtt szórakozni”. Több tényező is arra késztette őket, hogy elhalasszák a terveiket, többek között egy világméretű járvány és egy új baba. A mostani esküvővel végre hivatalossá tették a dolgokat. Tekintettel arra, hogy jegyességük lényegesen hosszabb volt, mint ameddig jártak, az esküvőt már régóta várták.

A Fargo második évadában Dunst és Plemons Peggy és Ed Blumquist szerepét alakították. A karakterek egy házaspár, akik veszélybe kerülnek, miután Peggy véletlenül elgázolja egy befolyásos bűnözői család egyik tagját. A kitalált házaspár többször beszélt a gyerekvállalás reményéről. A vágyakat még tragikusabbá teszi Ed halála az évad végén.

A sorozatbeli duóval ellentétben a valódi párnak végül közös gyerekei születtek. A kritikusok elismerését kapták alakításaikért. Mindkettőjüket jelölték Emmy-díjra ugyanabban az évben, amikor elkezdtek randizni. Ez volt az első olyan alkalom, amikor mindkét színész kapott díjjelölést ugyanabból a produkcióból. Bár egyikük sem nyerte meg a televíziós díjat, vitathatatlanul megérte nekik részt venni a projektben, hiszen egymásra találtak.

Forrás: The Hollywood Reporter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu