Company of Heroes 3: itt új egy játszható alfa és a megjelenési dátum [VIDEO]

A Relic Entertainment és a SEGA több részletet is közölt a játékról.

 

Akik feliratkoztak a Relic közösségi véleményező programjára, a CoH-Developmentre, a frissen bemutatott észak-afrikai küldetések közül egyet kipróbálhatnak július 19-éig a Mission Alpha demó keretein belül, és itt a DAK (Deutsches Afrikakorps, a német alakulat) irányítható. A cél a britek megállítása lesz.

A franchise történelmének eddigi legnagyobb, legmélyebb egyjátékos élményét kínálja majd a Company of Heroes 3, ami a megjelenéskor négy játszható frakcióval és két egyedi egyjátékos élménnyel (dinamikus olasz kampány, észak-afrikai hadművelet) rendelkezik majd. A franchise weboldalán jelentkezhetünk a CoH-Developmentbe, hogy a Mission Alphához hozzáférhessünk, de siessünk, mert kevesebb mint egy hetünk van.

A korábban már bejelentett dinamikus olasz kampány egy elágazó, nyitott végű élményt kínál, miközben az észak-afrikai hadművelet egy klasszikus tervezésű, narratíva-vezérelt egyjátékos élmény lesz, ahol sok új mechanizmus drasztikusan megváltoztatta a hadmezőket. A tankok bevetése gyorsan leteperheti az ellenfeleket. A Mission Alphában az erős Guastatori harci mérnökök és az L6/40 könnyű tankok is bevethetőek, de megemlítendő még az oldalpáncélzat, az ellenfelek járműveit elköthetjük, és el is vontathatjuk azokat, így a német Flak 36 vagy a brit 17-Pounder, a nehéztüzérség áthelyezhető máshová.

A Company of Heroes 3 drágább változatával több pluszt kaphatunk. A Digital Premium Edition a Devil’s Brigade kozmetikus DLC-t adja az első II. világháborús elit kommandó alakulatok kinézetére alapozva. A lemezes Premium Edition emellett egy medált, egy zsebiránytűt, vagy egy gyűjtői könyvet is ad. Mindkét kiszereléssel a 2023-ban érkező első tartalmi kiegészítőhöz is hozzáférést nyerünk. Akik az előző két pre-alfa Company of Heroes 3 build valamelyikét feltelepítették, a Mission Alphát alapból megtalálják a Steam-könyvtárukban, az új játékosok pedig a CoH-Development utasításait követve szerezhetik be azt, és ők is fontos visszajelzést adhatnak a Relicnek.

A Company of Heroes 3 november 17-én jelenik meg PC-re a Steamen. A SEGÁt ismerve fix, hogy Denuvo-púpot tolnak a játék hátára.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu